Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Guns N’ Roses Αθήνα 2023: Στο ΟΑΚΑ, με την αυθεντική σύνθεση!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Guns N’ Roses Αθήνα 2023: Στο ΟΑΚΑ, με την αυθεντική σύνθεση!

Guns N' Roses Αθήνα 2023: Το γεγονός της χρονιάς

Μια μεγάλη ανακοίνωση όσον αφορά τον χώρο της μουσικής έγινε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (21/2), καθώς οι Guns N’ Roses επιστρέφουν για συναυλία στην Ελλάδα. Το live της θρυλικής rock n’ roll μπάντας είναι προγραμματισμένο για το ΟΑΚΑ στις 22 Ιουλίου. Πρόκειται για μια συναυλία με την κλασική σύνθεση των Guns N’ Roses, στην οποία περιλαμβάνονται ο Axl Rose, ο Slash και ο Duff McKagan (μαζί τους και ο Dizzy Reed), με το reunion αυτό να έχει γίνει από το 2016.

Τρίτη φορά

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η μπάντα θα επισκεφθεί την Ελλάδα μετά το 1993 με το πλήρες line-up, αλλά και το 2006, όταν αποτελούσε στην ουσία σόλο πρότζεκτ του Axl Rose. Οι Guns N’ Roses έχουν προγραμματίσει 15 συναυλίες στην Ευρώπη για το καλοκαίρι από τις αρχές Ιουνίου και η εμφάνισή τους στη χώρα μας θα είναι αυτή που θα ρίξει την αυλαία της περιοδείας. Η προπώληση των εισιτηρίων για τα μέλη του fan club ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00, ενώ η γενική προπώληση θα αρχίσει δύο ημέρες αργότερα (24 Φεβρουαρίου, στις 10:00) μέσω του gunsnroses.com και της Τicketmaster.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τα οργανωτικά ζητήματα αναμένονται σύντομα με το δελτίο Τύπου από τη High Priority Promotions, που διοργανώνει τη συναυλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις