Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον – Γουίλιαμ στα βραβεία Bafta: Viral το… ερωτικό “χτύπημα” στα οπίσθια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον – Γουίλιαμ στα βραβεία Bafta: Viral το… ερωτικό “χτύπημα” στα οπίσθια

Τρέλα στα tabloids με την σέξι Κέιτ - Έπιασε τα οπίσθια του Γουίλιαμ δημοσίως

Ως μελλοντικός βασιλιάς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποφεύγει τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον. Χθες το βράδυ όμως, είπαν να κάνουν μία εξαίρεση. Το πριγκιπικό ζεύγος έλαμψε με την παρουσία του στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Αλλά οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας τρελάθηκαν όταν παρατήρησαν μια σπάνια δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, καθώς το ζευγάρι περπατούσε στο κόκκινο χαλί, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φάνηκε να ανταλλάσσουν μερικές κουβέντες, προτού η πριγκίπισσα σκύψει να του πει κάτι και τον χτυπήσει ελαφρά στα οπίσθια.

Την στιγμή αυτή κατέγραψε η κάμερα με την βρετανική Vogue να αναφέρει στο Instagram: «Η πριγκίπισσα Κέιτ έδωσε ένα ερωτικό χτύπημα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς έφταναν στα BAFTA, αποδεικνύοντας πως οι βασιλείς είναι πραγματικά σαν κι εμάς – ένα συνηθισμένο αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί». Φυσικά, πολλοί ήταν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που ξετρελάθηκαν με το στιγμιότυπο, με έναν να γράφει: «Ω ναι! Το είδα!» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ω Θεέ μου. Ω Θεέ μου, ναι το είδα αυτό, Ουάου! Δε θα μπορούσα να αγαπήσω αυτούς τους δύο περισσότερο ακόμα κι αν προσπαθούσα».

Το εντυπωσιακό λουκ της Κέιτ Μίντλετον: Με πανάκριβη τουαλέτα που είχε ξαναφορέσει και σκουλαρίκια Zara

Τα βλέμματα όλων, αναμφίβολα, συγκέντρωσε για άλλη μία φορά, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία επέλεξε για την εμφάνισή της μια λευκή, αέρινη τουαλέτα Alexander McQueen την οποία είχε φορέσει ξανά στην ίδια εκδήλωση, το 2019. Ωστόσο, αυτή τη φορά, πρόσθεσε μερικές έξτρα πινελιές γοητείας, με ένα σετ μαύρα μακριά γάντια και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια Zara αξίας μόλις 18 λιρών. Η χθεσινή εκδήλωση σηματοδότησε την πρώτη φορά που το ζευγάρι, το οποίο έχει κάνει παράδοση να παρευρίσκεται κάθε χρόνο στο BAFTA, πηγαίνει μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο πρίγκιπας Γουίλιας είναι πρόεδρος των BAFTA από το 2010 και η Κέιτ παρευρέθηκε μαζί του για πρώτη φορά το 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις