Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ριάνα – Super Bowl 2023: «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα – Super Bowl 2023: «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου»

Ριάνα - Super Bowl 2023: Η τραγουδίστρια δηλώνει «ευγνώμων»

Η Ριάνα θα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Super Bowl, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ που καταγράφει ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως. Σε λίγα 24ωρα η ποπ σταρ θα εμφανιστεί στη σκηνή, ύστερα από 7 χρόνια απουσίας, ως μητέρα αυτή τη φορά, αφού πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Για το μεγάλο της come back, η 34χρονη δεν έκρυψε την αγωνία της, αφού έχει να τραγουδήσει για τόσο πολύ κόσμο αρκετά χρόνια.

Το Super Bowl, τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος φούτμπολ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και στο ημίχρονο του αγώνα,  ένα φαντασμαγορικό σόου με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα.  Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Σε σύντομες δηλώσεις της στο ΕΤ είπε: «Μητρότητα, Όσκαρ, Super Bowl, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου. Συμβαίνουν πολλά παράλληλα. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Πώς προετοιμάστηκε για το Super Bowl

«Όταν μου τηλεφώνησαν και μου το πρότειναν αναρωτήθηκα “Είσαι σίγουρη; Όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο. Όσο τρομακτικό κι αν είναι αυτό -γιατί δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια- υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση αυτή. Είναι σημαντικό επίσης και για τον γιο μου που θα το δει» πρόσθεσε και κατέληξε χαριτολογώντας: Σημείωσε παράλληλα ότι το πιο δύσκολο στην εμφάνισή της στο Super Bowl ήταν να «”στριμώξω” 17 χρόνια μουσικής σε 13 λεπτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις