Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο άνδρας με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο: Πώς είναι η ζωή του 33χρονου Nick Stoeberl
ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνδρας με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο: Πώς είναι η ζωή του 33χρονου Nick Stoeberl

γλώσσα του, η οποία έχει το επιβλητικό μήκος των 10,1 εκατοστών, είναι τόσο μακριά που μπορεί να κρατήσει πέντε ντόνατ με τρύπα

Ο Nick Stoeberl, ένας 33χρονος καλλιτέχνης από την Καλιφόρνια, κατέχει το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τον άνθρωπο με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο. Ο Stoeberl κατέχει το ρεκόρ από το 2012. Η γλώσσα του, η οποία έχει το επιβλητικό μήκος των 10,1 εκατοστών, είναι τόσο μακριά που μπορεί να κρατήσει πέντε ντόνατ με τρύπα. Ο ίδιος λέει ότι δεν χρειάζεται καν χαρτοπετσέτα για να σκουπίσει το φαγητό από το πρόσωπό του.

Τον βοηθά επίσης να τρώει παγωτό πιο αποτελεσματικά και να φτάνει την πουτίγκα στον πάτο του ποτηριού. «Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που προσφέρει η γλώσσα μου είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ χαρτοπετσέτα», δήλωσε στα Guinness World Records σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο. «Είναι φιλική προς το περιβάλλον». Έχει επίσης αξιοποιήσει το μοναδικό του χαρακτηριστικό σε ένα είδος ταλέντου: Ο Stoeberl βάζει ζελατίνα τροφίμων πάνω από τη γλώσσα του και τη βουτάει σε διάφορα χρώματα για να ζωγραφίσει.

«Χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου για να δημιουργώ (…) Θα μπορούσατε να το πείτε τέχνη, υποθέτω», αποκάλυψε στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες. «Τυλίγω τη γλώσσα μου σε μεμβράνη, τη βουτάω σε ακρυλικό χρώμα και την εφαρμόζω σε καμβά. Ξέρω ότι είναι αρκετά μεγάλη και μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε γιατί να μην εκφραστώ μέσω αυτού του τρόπου;Από τότε που στέφθηκε κάτοχος της μακρύτερης γλώσσας στον κόσμο, πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια μόδας για την Diesel. Το 2018 εμφανίστηκε ακόμη και σε μια ιταλική τηλεοπτική εκπομπή, με τίτλο «La Notte Dei Record». Επίσης, πέρασε ανεπιτυχώς από οντισιόν για το «America’s Got Talent». Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα σε αυτή την ευελιξία, όπως ότι διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να πνιγεί από τη γλώσσα του στον ύπνο του αν δεν προσέξει. Λέει ότι λαμβάνει επίσης περίεργα μηνύματα στο Διαδίκτυο.

Ο μικρότερος αδελφός του Stoeberl, ο Chad, έχει επίσης μακριά γλώσσα

«Πάντα ήξερα κατά κάποιον τρόπο ότι είχα μακριά γλώσσα, όπως ακριβώς θα ήξερες αν το χέρι σου ήταν μεγαλύτερο», εξηγεί ο Stoeberl. Ο μικρότερος αδελφός του Stoeberl, ο Chad, έχει επίσης μακριά γλώσσα – αλλά υπολείπεται του ρεκόρ. Μερικές φορές, είπε ο Stoeberl, οι δυο τους βγάζουν τη γλώσσα τους ο ένας στον άλλον για πλάκα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Άλλοι κάτοχοι ρεκόρ γλώσσας είναι η Chanel Tapper, η γυναίκα με τη μεγαλύτερη γλώσσα, με μήκος 9,6 εκατοστά, και ο Dante Barnes, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ ανδρών για τη μεγαλύτερη περιφέρεια γλώσσας, με μήκος 12,1 εκατοστά. Μια γυναίκα από το Κονέκτικατ με το όνομα Samantha Ramsdell κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diesel (@diesel)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις