Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα γέννα: Αγκαλιά με το μωρό της η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα γέννα: Αγκαλιά με το μωρό της η τραγουδίστρια

Ελένη Φουρέιρα γέννα: Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος μίλησε στο Happy Day

Στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας ζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, που υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης τον καρπό του έρωτά τους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της. Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος μίλησε στο Happy Day για τις λεπτομέρειες της γέννησης και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωράκι. «6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο.», ανέφερε αρχικά ο γυναικολόγος.

«Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.», πρόσθεσε ο κ. Μπαρμπαγιάννης για τις λεπτομέρειες. «Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Το love story με τον Αλμπέρτο Μποτία

Τα τελευταία εφτά σχεδόν χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι αναμφισβήτητα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα, συνεχίζουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν έξι περίπου χρόνια και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Ελένη Φουρέιρα: Ο χωρισμός

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά ανάμεσά τους μέχρι που τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή εκ νέου. (δες εδώ την έκπληξη που είχε κάνει ο Ισπανός στην τραγουδίστρια)

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να μείνει για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Βέβαια ο χωρισμός αυτός δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός Ισπανός αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ελένη Φουρέιρα: Το δαχτυλίδι!

Στις αρχές του 2021 μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αλμπέρτο Μποτία χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μόνοπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει το παρών σε Live της αλλά και εκείνη να εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σε συνεντεύξεις της. «Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί;

Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει σε διαδικτυακή συνέντευξη στον Fipster  η τραγουδίστρια. Και μπορεί κουφέτα να μην έχουμε φάει ακόμη, ωστόσο το μωρό αποτελεί την επισφράγιση του έρωτά τους που αποδείχθηκε πιο δυνατός από κάθε εμπόδιο χιλιομετρικής απόστασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις