Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κινητο Survivor All Star: Αποβλήθηκαν δύο παίκτριες
LIFESTYLE

Κινητο Survivor All Star: Αποβλήθηκαν δύο παίκτριες

Κινητο Survivor All Star: Τεράστια ανατροπή

Τεράστια ανατροπή το βράδυ της Τρίτης στο Survivor All Star, καθώς δύο παίκτριες λένε «αντίο» από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι κανόνες του Survivor σαν παιχνίδι είναι συγκεκριμένοι. Καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και τα συγγενικά πρόσωπα δεν επιτρέπεται. Καμία χρήση κινητού ή άλλης συσκευής. Μετά τη «βόμβα» που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτοντας πως είδε στο δάσος την συμπαίκτριά του Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό προκάλεσε αναστάτωση με πολλούς παίκτες να απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση ενώ η ίδια η παίκτρια αρνούνταν κάθε κατηγορία με έντονο τρόπο.

Κινητό Survivor: Το νέο έκτακτο συμβούλιο του νησιού

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο προκειμένου το ζήτημα να εξεταστεί από την παραγωγή και να ληφθεί η σωστή απόφαση εφόσον ανακάλυπταν πως αυτό που κατήγγειλε ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αλήθεια. Στο νέο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star καθώς όπως είπε, μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον “έξω κόσμο”. «Μετά την πολύ έντονη κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες βράδυ και τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ήμασταν αναγκασμενοι να διακόψουμε και να αναγκαστούμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο. Επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον αέρα ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αυτή τη διακοπή και να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Θέλαμε και εμείς να αξιολογήσουμε όλη την κατάσταση και να μην αφήσουμε κάποιες κουβέντες στον αέρα. Όπως βλέπετε απουσιάζουν από το σημερινό συμβούλιο η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα, θέλω να δώσω τον λόγο στον Νίκο Μπάρτζη να μας πει τι ακριβώς συνέβη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

”Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος περιέγραψε όσα είδε μέσα στο δάσος λέγοντας πως εκτός από κινητό που είδε την Ασημίνα να κρατά, είδε και την Κατερίνα να κρατά τσιγάρο. «Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και την Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις