Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – Australian Open: «Με τόσους Έλληνες στη Μελβούρνη, νιώθω ότι παίζω εντός έδρας»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Australian Open: «Με τόσους Έλληνες στη Μελβούρνη, νιώθω ότι παίζω εντός έδρας»

Τσιτσιπάς - Australian Open: Όσα είπε ο τενίστας για την πορεία του στο τουρνουά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open επικρατώντας του Γιάνικ Σίνερ με 3-2 σετ έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και στις δηλώσεις του στο Eurosport δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην υποστήριξη που έχει από τους Έλληνες της Μελβούρνης και την ώθηση που παίρνει. Για τον αγώνα με τον Σίνερ, ο τενίστας είπε: «Έπαιξα πολύ καλά τα δύο πρώτα σετ, αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλαξα λίγο την τακτική μου στο τρίτο και στο τέταρτο, κάτι που κατάλαβα αργότερα. Ένιωθα ότι είχα πολλά όπλα τη συγκεκριμένη στιγμή και προσπάθησα να τα χρησιμοποιήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό, με πολλή δύναμη, το οποίο έχω την αίσθηση πως δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα, αλλά με του που άλλαξα τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, βάζοντας λίγο ύψος, αλλάζοντας τις στροφές της μπάλας, άλλαξα και το παιχνίδι μου».

Για τον παρουσία των Ελλήνων στο Australia Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «O κόσμος μού δίνει μεγάλη ώθηση, το έχω πει για εμένα το Australian Open είναι home-slam, οι Γάλλοι έχουν το γαλλικό Όπεν, οι Βρετανοί έχουν το Wimbledon, οι Αμερικανοί το US Open, για μένα το home slam το δικό μου είναι εδώ, με τόσους Έλληνες, το αποκαλούν και happy slam, είναι ένα μεγάλο πάρτι». Τέλος, για τον αγώνα με τον Γίρι Λεχέτσκα: «Ναι, τον θυμάμαι από πέρυσι στον ημιτελικό στο Ρότερνταμ. Φαίνεται βελτιωμένος από την προηγούμενη φορά, παίζω καλά, νιώθω καλά, θα συνεχίσω να προχωρώ και να σαλπάρω με τον τρόπο που το κάνω».

https://twitter.com/EurosportGR/status/1617161217067433985

Δείτε ακόμη:
Τι πίνει ο Τζόκοβιτς;
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με τον Ενγκάνου και τα βαμμένα του νύχια έγιναν viral
Βίντεο-σοκ από την Ινδία: Τούμπαρε γερανός και σκότωσε 4 άτομα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χιόνια μέχρι την Παρασκευή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις