Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία – τούμπαρε γερανός: Φρικτός θάνατος για τέσσερις ανθρώπους
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία – τούμπαρε γερανός: Φρικτός θάνατος για τέσσερις ανθρώπους

Ινδία - τούμπαρε γερανός: Βίντεο-σοκ

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι στην Ινδία, ενώ άλλοι τουλάχιστον εννέα τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε γερανός στη διάρκεια γιορτής. Ο γερανός κατέρρευσε στη διάρκεια της νύχτας στον ναό Ντραουπάτι, περίπου 85 χλμ. δυτικά της Τσενάι, πρωτεύουσας του κρατιδίου Ταμίλ Ναντού της νότιας Ινδίας. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών ΜΜΕ γύρω στα οκτώ άτομα βρίσκονταν στον γερανό για να παραλάβουν γιρλάντες με άνθη από πιστούς, όταν συνέβη το ατύχημα.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί είναι σκληρές!

«Χθες το βράδυ ένας γερανός, που επιστρατεύτηκε για τη μεταφορά ειδώλων και την αποδοχή λουλουδιών από πιστούς στο ναό Ντραουπάτι κατέρρευσε απότομα, σκοτώνοντας επί τόπου τρία άτομα και τραυματίζοντας πολλά άλλα. Απ’ τους τραυματίες ένας ακόμη υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του στο νοσοκομείο ανεβάζοντας στους τέσσερις τον απολογισμό των νεκρών», ανέφερε αξιωματούχος της αστυνομίας. Ινδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι την ώρα του δυστυχήματος περί τα 1.500 άτομα βρίσκονταν στο σημείο. Βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει τη στιγμή που ο γερανός, από τον οποίο κρέμονταν άτομα, κατέρρευσε στο έδαφος με πιστούς να ουρλιάζουν αλλόφρονες και να τρέχουν να σωθούν.

Μετά την κατάρρευση ορισμένοι από τους παρισταμένους έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον χειριστή του γερανού και διεξάγει έρευνα για το συμβάν. Αξιωματούχος της, πάντως, ανέφερε ότι τμήμα του γερανού ήταν σε υψηλότερο έδαφος και η διαφορά ύψους φαίνεται ότι προκάλεσε την πτώση του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις