Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πούτιν Ουκρανία: “Δύσκολη η κατάσταση στις προσαρτημένες περιοχές”
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν Ουκρανία: “Δύσκολη η κατάσταση στις προσαρτημένες περιοχές”

Πούτιν Ουκρανία: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία διαθέτει όλους τους πόρους που απαιτούνται για να βελτιωθεί η ζωή στις τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες όπως λέει η Ρωσία έχει προσαρτήσει είναι «δύσκολη κατά τόπους».

Ωστόσο, μιλώντας σε συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους την οποία μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία διαθέτει όλους τους πόρους που απαιτούνται για να βελτιωθεί η ζωή στις τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας, τις οποίες η Μόσχα προσάρτησε μονομερώς τον Σεπτέμβριο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ευχαριστίες Πούτιν στην κυβέρνησή του

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το Ria Novosti, ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε την κυβέρνησή του για το έργο της την περασμένη χρονιά, σημειώνοντας πως τίποτα από όσα προέβλεψαν οι αντίπαλοι της Ρωσίας δεν βγήκε αληθινό. Πρόσθεσε πως στο κοντινό μέλλον είναι απαραίτητο να υπάρξει ανάπτυξη, παρά τη διεθνή πίεση, υπολογίζοντας στην αποτελεσματική δουλειά της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας και της κυβέρνησης, όπως και πέρισυ.

Σε σχέση με τις κατά τη Μόσχα νέες περιοχές της ρωσικής επικράτειας, ο Πούτιν, σύμφωνα πάντα με το Ria Novosti, δήλωσε πως πρέπει η κυβέρνηση να εργαστεί πάνω στις λεπτομέρειες του αναπτυξιακού προγράμματος, αναφέροντας πως μέχρι το 2030, θα πρέπει να έχουν φτάσει στο επίπεδο της υπόλοιπης Ρωσίας αναφορικά με τις υποδομές, τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις λοιπές παραμέτρους της ποιότητας ζωής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις