Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαρσέλο Βιέιρα – σύζυγος: Οικογενειακή βόλτα στην Ακρόπολη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρσέλο Βιέιρα – σύζυγος: Οικογενειακή βόλτα στην Ακρόπολη

Μαρσέλο Βιέιρα - σύζυγος: Η ηθοποιός με τους Ένζο και Λίαμ Άλβες Βιέιρα ποζάρουν μπροστά από τον Παρθενώνα χαμογελαστοί

Εδώ και λίγους μήνες ο ποδοσφαιριστής Μαρσέλο ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού και η οικογένειά του τον ακολούθησε στην Ελλάδα. Η σύζυγός του, Κλαρίς Άλβες, φαίνεται να έχει ξεχωρίσει τη χώρα για τα αξιοθέατα και τα τοπία, μιας και δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις της από διάφορα μέρη της Αθήνας και όχι μόνο.

Σε ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, η Κλαρίς Άλβες μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από την Ακρόπολη. Η ηθοποιός πήγε στον Παρθενώνα με τους δύο γιους, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Με πολύ χαρούμενη διάθεση, η Άλβες και ο μεγαλύτερος γιος της, Ένζο, που είναι 13 ετών, παίρνουν αγκαλιά τον 7χρονο Λίαμ, με φόντο τον ναό του Παρθενώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarice Alves (@claricealves)

Οι αναρτήσεις της Kλαρίς από την Ελλάδα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Κλαρίς Άλβες επισκέπτεται τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.  Τον περασμένο Νοέμβριο πήγε και πάλι αναρτώντας περισσότερες φωτογραφίες. Τις προάλλες, η Άλβες μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τη διαμονή της στην Αθήνα. Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με τον Μαρσέλο στο Ζάππειο, φορώντας τα καλά τους. Στις τελευταίες δημοσιεύσεις στο προφίλ της, η Άλβες ανέβασε δύο φωτογραφίες της με το μαγιό της και με φόντο τη θάλασσα. Στη λεζάντα της μίας από τις δημοσιεύσεις της, έγραψε ότι απολαμβάνει τις περιπέτειες στην Ελλάδα με σούπερ παρέα. Στην αγκαλιά της, κρατά τον έναν από τους δύο γιους της, Λίαμ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarice Alves (@claricealves)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις