Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – ταινίες: H ηθοποιός αποκάλυψε τον ρόλο για τον οποίο θα εργαζόταν δωρεάν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – ταινίες: H ηθοποιός αποκάλυψε τον ρόλο για τον οποίο θα εργαζόταν δωρεάν

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - ταινίες: Η διεθνούς φήμης ηθοποιός, τόνισε ότι θα ενσάρκωνε ξανά έναν ρόλο από το παρελθόν και μάλιστα χωρίς να πληρωθεί

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, εντελώς απροσδόκητα αποκάλυψε ότι θα προχωρούσε ξανά σε μία συνεργασία δωρεάν, για να παίξει έναν ρόλο, τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, η οποία έχει διαγράψει μία εξαιρετικά σημαντική πορεία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle, έκανε τον απολογισμό της καριέρας της και αποκάλυψε πως είναι σε θέση να γυρίσει ξανά τη διάσημη ταινία «Chicago» και μάλιστα θα έλεγε το «ναι» για τον ρόλο, άνευ αμοιβής.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στην ταινία «Chicago»

Η Τζόουνς είχε ενσαρκώσει πριν από 20 περίπου χρόνια στην ταινία τη «Βέλμα Κέλι» και μάλιστα κέρδισε βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στα Όσκαρ του 2003. Η 53χρονη ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξεχάστε το Όσκαρ όλων, αλλά προσωπικά, ως ηθοποιός, ένιωσα τόσο ολοκληρωμένη μέσα στον ρόλο. Θα έκανα την ταινία για δωρεάν, και θα το έκανα από την αρχή. Ένιωσα ίσως η πιο ασφαλής από ποτέ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις