Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κινητήρας αεροπλάνου – δυστύχημα: Nεκρός εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας
ΚΟΣΜΟΣ

Κινητήρας αεροπλάνου – δυστύχημα: Nεκρός εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας

Κινητήρας αεροπλάνου - δυστύχημα: Tο τραγικό συμβάν έλαβε χώρα καθώς ένα Embraer 170 ήταν σταθμευμένο σε πύλη με τουλάχιστον τον έναν κινητήρα αναμμένο

Μέλος του προσωπικού εδάφους αεροπορικής εταιρείας, έχασε τη ζωή του όταν τον «κατάπιε», ο κινητήρας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Μοντγκόμερι στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Guardian, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών τόνισε σε ανακοίνωσή της, πως το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα καθώς ένα Embraer 170 της American Airlines ήταν σταθμευμένο σε πύλη με τουλάχιστον τον έναν κινητήρα αναμμένο.

Μέλος του προσωπικού της Piedmont Airlines

«Αναμένεται μία πρώτη έκθεση σε δύο με τρεις εβδομάδες» σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο και το θύμα ήταν μέλος του προσωπικού της Piedmont Airlines, θυγατρικής του ομίλου American Airlines. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. «Με θλίψη ενημερωθήκαμε για την τραγική απώλεια ενός μέλους της ομάδας της AA/Piedmont Airlines. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια αυτή τη δύσκολη στιγμή» δήλωσε ο Wade A Davis, εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου, σε δήλωσή του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις