Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Maestro δεύτερος κύκλος – Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός μιλάει για τη συνέχεια της σειράς
LIFESTYLE

Maestro δεύτερος κύκλος – Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός μιλάει για τη συνέχεια της σειράς

Maestro δεύτερος κύκλος - Κλέλια Ανδριολάτου: «Τώρα γράφεται η νέα σεζόν»

H Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», η οποία σύντομα θα «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο που πήρε το ρόλο στη σειρά: «Από τη στιγμή που τέλειωσα τη σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς: «Εννοείται ότι χαίρομαι που το «Maestro» θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το “Maestro” κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο “Maestro”» είπε σχετικά με την επιτυχία της σειράς. Για τα γυρίσματα, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε πως «πηγαίνουμε στο γύρισμα του «Maestro» και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος γράφεται τώρα». Σχετικά με το νέο της κούρεμα, ρωτήθηκε αν θα το κρατήσει για το δεύτερο κύκλο της σειράς: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις