Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βικτόρια – Ντέιβιντ Μπέκαμ: “Ο γάμος μας δεν ήταν όπως παρουσιάστηκε στα media”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια – Ντέιβιντ Μπέκαμ: “Ο γάμος μας δεν ήταν όπως παρουσιάστηκε στα media”

Βικτόρια - Ντέιβιντ Μπέκαμ: H γνωστή σχεδιάστρια μόδας μίλησε για τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που είχε θεωρηθεί ένα από τα κορυφαία events των '90s

24 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Βικτόρια αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την τελετή. Η ένωσή τους στη Μεγάλη Βρετανία θεωρήθηκε τότε, ένα από τα πιο glamorous events των ’90ς. Η διάσημη σχεδιάστρια και ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο.

Όπως αναφέρει η Βικτόρια Μπέκαμ σε συνέντευξή της στο «The Business of Fashion», η ίδια θεωρεί ότι τα όσα έγραψαν τα ταμπλόιντ της εποχής για τον γάμο τους, ήταν υπερβολές. Πιο συγκεκριμένα, η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα media παρουσίασαν τον γάμο πολύ πιο glamorous από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα». «Ήταν πολύ πιο οικείος από αυτό που φάνηκε. Μου αρέσει να διασκεδάζω, δουλεύω πολύ σκληρά και παίρνω πολύ σοβαρά ό,τι κάνω. Θέλω να είμαι μια καλή σύζυγος και μια τέλεια μαμά, αλλά θέλω και να περνάω καλά. Μερικές φορές, το χιούμορ μου με βάζει σε μπελάδες, αλλά πραγματικά, ο γάμος δεν ήταν τόσο τεράστιος, όσο παρουσιάστηκε», συμπλήρωσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Mας ακολουθούσαν οι θαυμαστές και οι παπαράτσι”

Όπως ανέφερε παρακάτω, όταν γνώρισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν πίστευε ότι το να είναι ζευγάρι θα προκαλούσε τέτοιο «ντόρο» στα media. «Όταν ο Ντέιβιντ ήταν στη Manchester United κι εγώ ήμουν στις Spice Girls, ήταν κάτι τεράστιο. Όπου κι αν πηγαίναμε, μας ακολουθούσαν οι θαυμαστές και οι παπαράτσι. Όταν τον γνώρισα, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα ήμασταν εμείς οι δύο μαζί», εξήγησε.

Τέλος, σχολίασε τη φήμη που τους ήθελε να είναι μαζί μόνο για εμπορικούς λόγους. «Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια, πλέον. Εάν δεν αγαπούσα αυτόν τον άντρα… Ξέρω ‘γω; Εννοώ… 25 χρόνια είναι πολύς καιρός. Ωστόσο, το καταλαβαίνω αυτό που λένε. Ένα νέο brand γεννήθηκε εκείνη την εποχή», δήλωσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις