Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Λύτρας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Στα «μαχαίρια» οι ποινικολόγοι
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Λύτρας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Στα «μαχαίρια» οι ποινικολόγοι

Κούγιας - Λύτρας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Ο κ. Κούγιας πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να την αναλάβει»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και των ποινικολόγων Απόστολου Λύτρα και Όθωνα Παπαδόπουλου. Τα μέτωπα που «άνοιξαν» αφορούν τόσο την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο οποίος έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού. Η άγρια κόντρα με τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια του 16χρονου Ρομά, κορυφώθηκε χθες (27/12) όταν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για ένα νέο βίντεο, που αναμένει να φτάσει στα χέρια του, στο οποίο φαίνεται η μηχανή του αστυνομικού που πυροβολεί να σταματά εντελώς «και να στοχεύει».

Σε αυτή τη δήλωση, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για «αντιπροτεινόμενους δικηγόρους που επιβάλλονται από τις συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές», σημειώνοντας ότι ο νέος δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου «διαδίδει την ψευδή και συκοφαντική για τον 34χρονο αστυνομικό είδηση», με τον κ. Λύτρα να απαντά: «Όταν χειριζόμουν την υπόθεση της Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να την αναλάβει. Μπορεί να τη ρωτήσει. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομά, ευτυχώς αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν “θέλημα θεού”».

«Ο Κούγιας αγόρασε την υπόθεση, δεν του ανατέθηκε»

Έπειτα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, πρώην συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας, ανέφερε πως η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ανατέθηκε στον κ. Κούγια, αλλά την αγόρασε. Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ζήτησε συστράτευση του νομικού κόσμου για την προστασία του. Όπως είπε, η τακτική Κούγια θα αποδειχθεί καταστροφική για την πελάτισσά του. Επίσης, σχολίασε τους ιατροδικαστές που όπως λέει πλέον προσπαθούν να υπερασπιστούν την κατηγορουμένη και τονίζει ότι θα ζητήσει αποζημίωση, για όλα όσα έχει πει ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος του. Μετά από όλο αυτόν τον «πόλεμο» ανακοινώσεων, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με νέα ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι σε βάρος των δυο ποινικοιλόγων κατατέθηκα μηνύσεις για απιστία τόσο από την οικογένεια της Πισπιρίγκου όσο και από την οικογένεια του αστυνομικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις