Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα γιος: Η τραγουδίστρια έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ριάνα γιος: Η τραγουδίστρια έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Ριάνα γιος: Η τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky, είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα το πρόσωπο του παιδιού τους, όλο αυτό το διάστημα

Η Ριάνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, που αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κέρδισε τα τρυφερά σχόλια των θαυμαστών της. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά έδειξε στο κοινό τον επτά μηνών γιο της και οι διαδικτυακοί της φίλοι αμέσως υποστήριξαν πως της μοιάζει πολύ. Η Ριάνα και ο ASAP Rocky, είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόσωπο του παιδιού τους, όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, η 34χρονη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα, αποφάσισε να συστήσει τον γιο της στο κοινό και μοιράστηκε το βίντεο που ξετρέλανε τους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα ο μικρός της απαθανατίζεται με ένα χαμογελαστό και πονηρό βλέμμα, ενώ σε άλλο σημείο, ο καρπός του έρωτα της Ριάνα και του ASAP Rocky, βλέπει έξω από το παράθυρο και χασμουριέται.

Μάλιστα κάποια στιγμή το μωρό προσπαθεί να αγγίξει την κάμερα με τα μικρά του χέρια, ενώ η Ριάνα ακούγεται να τον ρωτά «Θες να δοκιμάσεις το τηλέφωνο της μανούλας;».  Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του γιου του, ενώ η Ριάνα συνόδευσε το βίντεο με τη λέξη «χακαρισμένη».

Η Ριάνα και ο ASAP Rocky, μετά τη γέννηση του μωρού τους τον Μάιο, δεν έχουν αποκαλύψει το όνομα του πρώτου τους παιδιού και μάλιστα μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι «έχει μοιραστεί το όνομα του μωρού μόνο με στενά μέλη της οικογένειας. Το κρατούν μυστικό μέχρι να είναι έτοιμοι να το μοιραστούν με τον κόσμο». Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο ράπερ και η τραγουδίστρια προσπαθούν επίσης να μεγαλώσουν την οικογένειά τους: «Σίγουρα θέλουν μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα αγαπούσε να είναι έγκυος και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της εγκυμοσύνης της».

@rihannahacked

♬ original sound – Rihanna

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις