Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μήλο στον πρωκτό: Στο χειρουργείο 30χρονος στον Πύργο
ΕΛΛΑΔΑ

Μήλο στον πρωκτό: Στο χειρουργείο 30χρονος στον Πύργο

Μήλο στον πρωκτό: Χειρουργήθηκε και επέστρεψε σπίτι του

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου με μήλο στον πρωκτό κατέληξε ένας νεαρός άνδρας 30 περίπου ετών το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας πήγε μόνος του στο Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του protinews.com.gr ο 30χρονος χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο καθώς είχε ένα μήλο στον πρωκτό του.

Ο 30χρονος έφτασε στο νοσοκομείο, όπου εξήγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για ατύχημα.

Η ύπαρξη μήλου στον πρωκτό του νεαρού επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις και αμέσως κλήθηκε χειρουργός για να πραγματοποιηθεί επέμβαση.

Μετά το χειρουργείο ο άνδρας επέστρεψε στην οικία του.

Τον Σεπτέμβρη, γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς κλήθηκαν να χειρουργήσουν έναν άντρα, που είχε σφηνωμένο στον πρωκτό του ένα τεράστιο αποσμητικό και μάλιστα για τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με την nypost.com, το προσωπικό του Burdwan Medical College δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για αυτή την περίπτωση, όπως το όνομα του ασθενή, αλλά άφησαν να εννοηθεί ότι δεν βρέθηκε τυχαία το αντικείμενο σε αυτό το μέρος του σώματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο ασθενής ηλικίας 27 ετών υπέφερε από αφόρητους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο εξηγώντας την κατάσταση του, με τους γιατρούς να τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο. «Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Tapas Ghosh, επιστάτης του νοσοκομείου και πρόσθεσε πως «του συμπεριφερθήκαμε με απόλυτη προσοχή».

“This was a big deal for us, we treated him with uttermost care," said Tapas Gosh, the superintendent at the Burdwan Medical College Hospital where the patient was treated.
Βρισκόταν εκεί για 20 μέρες

Έτσι, μόλις έγινε εισαγωγή, οι γιατροί πραγματοποίησαν αρκετές ακτινογραφίες και είδαν πως είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό περίπου 19 εκατοστών, το οποίο βρίσκονταν εκεί για περίπου 20 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από χειρουργείο που κράτησε δύο ώρες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το επίμαχο αντικείμενο, ενώ τράβηξαν κι ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται να αφαιρούν το αποσμητικό από το στομάχι του 27χρονου. Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν βγήκε αλώβητος από την επέμβαση, αφού υπέστη βλάβη τόσο στον οισοφάγο όσο και στο έντερο. Μάλιστα, για να θεραπευτεί ο τελευταίος τραυματισμός του, πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μέλλον. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείται από γιατρούς για τις επόμενες επτά ημέρες σε περίπτωση περαιτέρω επιπλοκών.

The 7-and-a-half-inch can had reportedly been lodged in the man's colon for nearly three weeks.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις