Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρακολουθήσεις – Σπηλιωτόπουλος: Δεν είναι Καρντάσιανς οι υπουργοί να λειτουργούν με κλειδαρότρυπα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακολουθήσεις – Σπηλιωτόπουλος: Δεν είναι Καρντάσιανς οι υπουργοί να λειτουργούν με κλειδαρότρυπα

Στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές.

“Δεν είναι δυνατόν να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν κωδικοί παρακολούθησης υπουργών και να μην ξέρουμε από ποιους έγιναν”, υπογράμμισε μιλώντας στο “Κόκκινο” ο επικοινωνιολόγος, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας (επί Καραμανλή), Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ερωτηθείς τι θα είχε κάνει αν ήταν υπουργός και βρισκόταν στη θέση του Κωστή Χατζηδάκη, υπογράμμισε ότι πρώτα θα είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον διοικητή της ΕΥΠ, ότι στη συνέχεια θα προσπαθούσε να το διασταυρώσει με τον πρωθυπουργό και αν είχε την βαριά υποψία ότι τον παρακολουθούσε αυτός που τον είχε διορίσει, θα έκανε μία πράξη ευθύνης.

“Θα δήλωνα την διαφωνία μου και θα παραιτούμουν”, ξεκαθάρισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επιμένοντας ότι όποιος είναι παρακολουθούμενος, είναι εκβιασιμος. “Δεν είναι Kardashians οι υπουργοί να λειτουργούν παρακολουθούμενοι με κλειδαρότρυπα στη ζωή τους”, κατέληξε χαρακτηρίζοντας αξιοζήλευτους τους θεσμούς του Βελγίου, που έδρασαν αποτελεσματικά στην υπόθεση Καϊλή.

“Το Μαξίμου θέλει την Καϊλή ως Πισπιρίγκου για τα ΜΜΕ, να μην συζητάμε τίποτα άλλο”
Ο αστυνομικός «είχε 13 σφαίρες και έριξε μόνο τις 2», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις