Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η «εξομολόγηση» του Kριστιάνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «εξομολόγηση» του Kριστιάνο

Ρονάλντο: Απολογισμός των πεπραγμένων του στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Τους προβληματισμούς του για το τελευταίο του Μουντιάλ και το ανεκπλήρωτο όνειρό του μοιράστηκε διαδικτυακά ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Εθνικής Πορτογαλίας από το Μαρόκο την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. «Η κατάκτηση ενός Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πολλούς διεθνείς τίτλους, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής, αλλά το να φέρω το όνομα της χώρας μας στα υψηλότερα επίπεδα στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου και πάλεψα σκληρά γι’ αυτό το όνειρο», έγραψε. ο Ρονάλντο.

«Στις πέντε διοργανώσεις που έχω σκοράρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτά τα 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Τα άφησα όλα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έκανα πίσω και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε», συνέχισε ο CR7.

Και πρόσθεσε: «Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω απλώς να ξέρουν όλοι ότι πολλά έχουν ειπωθεί, πολλά έχουν γραφτεί, πολλά έχουν υποτεθεί, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας ακόμη άνθρωπος που αγωνιζόταν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου». Και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε γράφοντας: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά άλλα να πούμε. Ευχαριστώ, Πορτογαλία. Ευχαριστώ το Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε… Τώρα είναι η ώρα να γίνω ένας καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις