Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Νόρι αγώνας: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στο Ριάντ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιτσιπάς – Νόρι αγώνας: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στο Ριάντ

Τσιτσιπάς - Νόρι αγώνας: Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Κάμερον Νόρι, μένοντας εκτός Diriyah Tennis Cup στο ταμπλό του μονού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του στο τουρνουά επίδειξης του Ριάντ. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Κάμερον Νόρι, μένοντας εκτός Diriyah Tennis Cup στο ταμπλό του μονού. Ο  Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον 27χρονο Βρετανό No.14 τενίστα με 6-4, 6-4 σε μόλις 71 λεπτά και έμεινε εκτός διεκδίκησης του τεράστιου prize money των 1.000.000$, που θα δοθεί στον πρωταθλητή του Ριάντ, φέτος.

Ο Έλληνας τενίστας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο διπλό, όπου θα παίξει παρέα με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με παρτενέρ τον 26χρονο Ιταλό θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του διπλού, το δίδυμο του Ντομινίκ Τιμ με τον χαμένο του τελευταίου μονού αγώνα (Φριτς-Χούρκατς).

 

Τσιτσιπάς και Κύργιος θα παίξουν μαζί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό του Diriyah Tennis Cup απέναντι στους Χούρκατς και Στρίκερ. Μπορεί η σχέση τους να δοκιμάστηκε μετά τη μεταξύ τους κόντρα στο Wimbledon, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό του Diriyah Tennis Cup. Οι δυο τους θα κοντραριστούν με τους Χούρκατς και Στρίκερ στα ημιτελικά του τουρνουά επίδειξης και θα βρεθούν μαζί στο κορτ για πρώτη φορά μετά απ’ όσα έγιναν στην Αγγλία.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί πριν απ’ όλα αυτά το 2019. Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νικ Κύργιου απέναντι στους Χούρκατς και Στρίκερ θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (09/12, περίπου στις 21.00) και θα έχει μετάδοση από το Eurosport player.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις