Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Μουτσινάς: Το σχόλιό της μετά τη συνέντευξη στη Σκορδά
LIFESTYLE

Μελέτη – Μουτσινάς: Το σχόλιό της μετά τη συνέντευξη στη Σκορδά

Μελέτη - Μουτσινάς: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι βαριέσαι ή έχεις κουραστεί, όταν κάνεις τη δουλειά σου»

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μέσα από τη σχυνότητα της εκπομπής που παρουσιάζει με τίτλο «MEGA Καλημέρα». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ηθοποιού και παρουσιαστή, ο οποίος τόνισε ότι είναι ανάγκη του να σταματήσει από την τηλεόραση, για να ξεκουραστεί. «Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι μία συγγένεια, που δεν τον θες πολύ τον συγγενή, αλλά τον αγαπάς (…) Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω από το καθημερινό» είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Πρωινό μας».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά στους συνεργάτες της: «Αν ο Νίκος ή ο οποιοσδήποτε Νίκος, βάλτε εμάς, και πείτε αυτά που είπε ο Νίκος σε μία εκπομπή… Αν εμείς εκείνη τη σεζόν κάναμε 30%, θα νιώθαμε ότι είναι ένας συγγενής που τον αγαπάμε, αλλά δεν τον πολυθέλουμε και θα αναρωτιόμασταν ποιος βλέπει τηλεόραση; Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι βαριέσαι ή έχεις κουραστεί, όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δε θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή έχει κουραστεί και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος».

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι ανάγκη μου να σταματήσω το καθημερινό»

Ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι», έχουν απασχολήσει αναφορικά με το μέλλον τους. Το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει το καλοκαίρι του 2023 και οι φήμες για οριστικό τέλος της καθημερινής εκπομπής ολοένα και φουντώνουν. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν ξεκαθαρίσει ότι εκτιμούν τον Νίκο και ότι είναι προτεραιότητά τους οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του, όμως το θέμα είναι ποια είναι τα σχέδια του ίδιου. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο «Πρωινό Μας» και μίλησε για όλα με τη Φαίη Σκορδά. Ξεκαθάρισε τα πράγματα δηλώνοντας ότι επιθυμία του είναι να σταματήσει το καθημερινό.

«Είναι ανάγκη μου να σταματήσω το καθημερινό στην τηλεόραση. Είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση. Θέλω λίγο να μαζέψω. Όλοι όπως κάναμε την εκπομπή, δώσαμε ενέργεια. Αυτή τη στιγμή αυτό το κρικάκι μπορεί να κλείσει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Για τα νούμερα τηλεθέασης, που τη φετινή σεζόν δεν πάνε τόσο καλά όπως τις προηγούμενες, απάντησε: «Περνάμε περιόδους στην τηλεόραση. Κάνω δεν κάνω νούμερα, θεωρώ ότι είμαι ωραίος τύπος». Για τις φορές που τον σχολιάζουν, είπε: «Τώρα δεν με στεναχωρεί, παλιά πολύ. Όταν κατάλαβα ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, σταμάτησα να βλέπω τι λένε για μένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις