Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γη της ελιάς 5/12: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γη της ελιάς 5/12: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Γη της ελιάς 5/12: O Στέφανος και η Μυρτάλη φαίνεται πως δεν έχουν αποχαιρετιστεί οριστικά, στην γη της ελιάς.

Ο εισαγγελέας Οικονομέας, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς πιάνει ιδιαιτέρως την Αθηνά και της μιλάει ανοιχτά. Ο ίδιος θέλοντας να επανορθώσει για όσα της έκανε προσπαθεί να την πλησιάσει αρχικά με φιλική διάθεση. Τα αισθήματά του όμως γι’ αυτή είναι κάτι παραπάνω από φιλικά. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά.

Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική. Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

Ο Στέφανος “τρομάζει” με την Μυρτάλη

Κι όμως, ο Στέφανος και η Μυρτάλη δεν έχουν αποχαιρετιστεί οριστικά, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο νεαρός θα επιστρέψει στη Μάνη, για να λογαριαστεί ιδιαιτέρως με την πρώην αγαπημένη του..Η ζωή του στην Ισπανία κυλά όμορφα. Με την Ελένη είναι πολύ δεμένοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Στέφανος, σύντομα θα αποφασίσει να επισκεφτεί την Αρεόπολη, για να συζητήσει για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Όλοι θα τον υποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Οι μέρες του θα περάσουν όμορφα, μέχρι να έρθουν στα αυτιά του τα νέα για την Μυρτάλη Βρεττάκου. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, μόλις ο Στέφανος ενημερωθεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, θα τρομάξει. Όλοι θα του αναφέρουν πως η Μυρτάλη έχει γίνει σκληρή και φέρεται απαίσια σε συγγενείς, φίλους κι εργάτες. Ο Στέφανος, νιώθοντας ακόμη αγάπη μέσα του για αυτή την κοπέλα, θα την πλησιάσει με σκοπό να συζητήσουν.Οι δυο τους θα κάνουν μία μεγάλη βόλτα, με την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά του. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη της και να του ζητήσει βοήθεια. Ο Στέφανος θα συμβουλεύσει την Μυρτάλη κι ύστερα θα εγκαταλείψει ξανά, την γη της ελιάς. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει όπως πριν, ή επίσκεψή του και τα λόγια του θα είναι μάταια απέναντί της; Όλα κρέμονται από μία και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις