Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Ράντου γάμος: Η ηθοποιός ντυμένη νύφη, φωτογραφία από το 1994
LIFESTYLE

Ελένη Ράντου γάμος: Η ηθοποιός ντυμένη νύφη, φωτογραφία από το 1994

Ελένη Ράντου γάμος: Η Ελένη Ράντου ντυμένη νύφη στον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Μια φωτογραφία με την Ελένη Ράντου ντυμένη νύφη στον γάμο της, δημοσιεύθηκε στο Instagram. Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Ελληνικού θεάματος, η Έλενη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, παντρεύτηκαν το 1994. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, μουσικός και στιχουργός, ένωσαν τις ζωές τους και μάλιστα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, χωρίς όμως να επιτρέπουν στα φώτα της δημοσιότητας να μπαίνουν στη ζωή τους. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Νικολέτα, τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, η οποία μάλιστα έχει απασχολήσει με το ταλέντο της στη ζωγραφική.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το παρελθόν διάσημων προσωπικοτήτων και αυτή τη φορά, η Ελένη Ράντου μονοπώλησε το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κοινού αφού μια φωτογραφία όπου είναι ντυμένη νύφη στον γάμο της δημοσιεύθηκε στα social media.

Η Ελένη Ράντου ντυμένη νύφη στον γάμο της

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram και μάλιστα στη λεζάντα δίνει μερικές πληροφορίες για το ζευγάρι. Μεταξύ άλλων γράφει: «Η ηθοποιός έχει διηγηθεί για το πως επισημοποίησε την σχέση της με τον τραγουδιστή: «Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: “Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”!

Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, είχε σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ”; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. «Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια.» έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου για τον σύντροφο της. «Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. »

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις