Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδίωξη Ρομά – Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη Ρομά – Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος

Καταδίωξη Ρομά - Θεσσαλονίκη: Δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Στην εντατική μονάδα θεραπείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος, πρωταγωνιστής της αιματηρής καταδίωξης με την ΕΛ.ΑΣ., με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται πάρα πολύ κρίσιμη, καθώς χειρουργήθηκε για αφαίρεση σφαίρας από το κεφάλι του. Ολα ξεκίνησαν μετά τη 1 τα μεσάνυχτα όταν ένας 16χρονος έφτασε με ένα φορτηγάκι σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει 20 ευρώ πετρέλαιο. Μόλις ο υπάλληλος του ζήτησε να τον πληρώσει, ο ανήλικος πάτησε γκάζι και έφυγε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, δεν σταμάτησε το όχημά του, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε καταδίωξη και στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επιχείρησε να εμβολίσει ένα περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά. Τελικά ο ανήλικος, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής καταδίωξης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοιχίο σοβαρά τραυματισμένος. Διερευνώνται τώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός του 16χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις