Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΡΤ – Συνδέσεις: Το αθυρόστομο σχόλιο πολίτη, on air, για το κανάλι
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΤ – Συνδέσεις: Το αθυρόστομο σχόλιο πολίτη, on air, για το κανάλι

ΕΡΤ - Συνδέσεις: Χαρούμενος και αυθόρμητος μόλις διαπίστωσε ότι η δημοσιογράφος ήταν από την ΕΡΤ θέλησε να κάνει το σχόλιό του

Το… θετικό της σχόλιο απέσπασε η ΕΡΤ το πρωί από έναν αυθόρμητο νεαρό στην πλατεία Συντάγματος. Χθες το βράδυ φωταγωγήθηκε το δέντρο της πλατείας Συντάγματος και στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» του κρατικού καναλιού, νωρίς το πρωί συνδέθηκαν με την πλατεία για τα πρώτα σχόλια των πολιτών για το στολισμό. Ανάμεσα στους περαστικούς που προσέγγισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ένα σχόλιο ήταν και ένας νεαρός, ο οποίος όπως εξήγησε πήγαινε στο Μετρό γιατί μόλις είχε τελειώσει την εργασία του. Χαρούμενος και αυθόρμητος μόλις διαπίστωσε ότι η δημοσιογράφος ήταν από την ΕΡΤ θέλησε να κάνει το σχόλιό του!

Δημοσιογράφος: Καλημέρα σας, πού πάτε;

Νεαρός: Καλημέρα, πού πάμε, πάμε στο Μετρό, σχολάσαμε από τη δουλειά.

Δημοσιογράφος: Πού δουλεύετε;

Νεαρός: Εδώ στα Ζara. Ααααα από ΕΡΤ είστε; Γ@@@@ι η ΕΡΤ!

Δημοσιογράφος: Καλημέρα, καλημέρα (αποχωρώντας). Την καλημέρα μας και στο Luben!

Γέλια στο στούντιο της ΕΡΤ με το αθυρόστομο σχόλιο

Στο στούντιο πάλι ο Κώστας Παπαχλιμίτζος γελώντας σχολίασε «το πήραμε και το θετικό μας σχόλιο», ενώ η Χριστίνα Βίδου δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

Μάλιστα καθώς γύρισαν στο στούντιο, με το δίδυμο των παρουσιαστών να συνεχίζει να γελά, και την δημοσιογράφο από το Σύνταγμα να σχολιάζει «α γελάτε» και την Χριστίνα Βίδου να απαριθμεί όλους όσοι γελούσαν στο πλατό, ο Κώστας Παπαχλιμίτζος εξέφρασε το παράπονό του γιατί τέτοια ωραία περιστατικά δεν τυχαίνουν και στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο.

«Ο Κώστας είναι σοβαρός και λέει εμένα εκεί που με στέλνετε δεν μου τυχαίνουν τέτοια ωραία πράγματα. Μόνο εγκλήματα, ναρκωτικά, φόνοι και τέτοια, στείλτε με και εμένα να μου τύχει κάνα τέτοιο…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις