Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή στη Μπακοδήμου: Ο Μπισμπίκης, τα παιδιά και η αγάπη που “δεν είχε”
LIFESTYLE

Βανδή στη Μπακοδήμου: Ο Μπισμπίκης, τα παιδιά και η αγάπη που “δεν είχε”

Βανδή στη Μπακοδήμου: Γεμάτη αναμνήσεις και εξομολογήσεις ήταν η συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου

Αφοπλιστικά ειλικρινής, ανοιχτή και με χαλαρή διάθεση η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου και οι δύο γυναίκες μίλησαν για όλα. Σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό και φορώντας μόνο τις πετσέτες τους η Δέσποινα Βανδή άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Γεια σου” για τη φιλία, τον έρωτα αλλά και τα παιδιά της. Πηγαίνοντας πίσω στα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα, η διάσημη τραγουδίστρια η οποία ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον” μαζί με το συγκρότημα Melisses, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και πώς η συγκεκριμένη πόλη την κάνει να νιώθει πολύ δυνατή.

“Έχω πολύ έντονη φόρτιση όταν πηγαίνω στην Καβάλα. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατή. Ήταν όλα αλλιώς τότε, βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές και γειτονιές με βλέπω με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω ότι ‘μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα'”, δήλωσε ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Η φιλία για τη Δέσποινα Βανδή

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ίδια αναφέρθηκε στο κομμάτι των φίλων της και στον ρόλο που παίζουν στη ζωή της λέγοντας πως “για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη γιατί ολα αυτά τα χρόνια από ό,τι και να εχω περάσει, νομίζω ότι αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου”, ενώ παραδέχθηκε πως έχει αισθανθεί προδοσία σε σχέση της, ωστόσο δεν σταματά να αγαπά. “Δεν τσιγκουνεύομαι στο δόσιμό μου. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη, αλλά δεν με σταματάει από το να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο”.

Τα παιδιά της

Πέρα από το τραγούδι, τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση, τόσο από τη θέση της παρουσιάστριας όσο και από αυτή της κριτή, η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τη σχέση της με τα παιδιά της, σχολιάζοντας πως έχει μια βαθιά και ουσιαστική σχέση.

“Είμαι συγκροτημένη όταν έχω ένα στόχο. Η μέρα μου και η εβδομάδα μου έχει μια χορογραφία σε όλο αυτό. Θα υπάρξει και ο ξέφρενος χορός αλλά πρέπει να είναι συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να κάνω για να μου βγει […] Πιστεύω δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει από το να πασχίζω για την τελειότητα. Φαντάζομαι ότι τα παιδιά μου θα μπορέσουν να το πουν κάποια στιγμή γιατί κάθε μάνα αν τη ρωτήσεις τι μάνα είναι, θα σου πει είμαι καλή. Και η μάνα μου μια καλή μάνα νόμιζε ότι είναι. Ο τρόπος με τον οποίο με μεγάλωνε και η αυστηρότητά της δεν το έκανε γιατί πίστευε ότι είναι μια κακή μάνα. Για καλό το έκανε. Όλοι μας για καλό κάνουμε ό,τι κάνουμε. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου, μια βαθιά ουσιαστική σχέση”, ανέφερε.

Νιώθει ότι έχει πάρει πραγματική αγάπη στη ζωή της;

Η τραγουδίστρια εξομολογείται: «Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.» «Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

Τα κιλά

«Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές» δηλώνει η Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις