Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλεπού μπήκε σε σπίτι: Εφαγε πρωινό και… στρογγυλοκάθισε στο πάγκο
ΚΟΣΜΟΣ

Αλεπού μπήκε σε σπίτι: Εφαγε πρωινό και… στρογγυλοκάθισε στο πάγκο

Αλεπού μπήκε σε σπίτι: Σαν το σπίτι της

Μια γυναίκα στην Αγγλία έμεινε έκπληκτη όταν μια αλεπού τρύπωσε στο σπίτι της και κατέστρεψε την κουζίνα της, πριν αποφασίσει να ξεκουραστεί στον πάγκο.

Η 39χρονη Emma Slade άφησε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή τις πρώτες πρωινές ώρες για να αφήσει τον σκύλο της να βγει στον κήπο.

Παρά τους περιέργους ήχους που άκουσε νωρίς το πρωί, θεώρησε ότι ήταν η κόρη της που κάτι έψαχνε. Το επόμενο πρωί βρήκε μια κουζίνα «άνω κάτω» και γεμάτη σκουπίδια.

Η μητέρα τριών παιδιών ανακάλυψε ότι οι κάδοι ήταν αναποδογυρισμένοι, τα άπλυτα διάσπαρτα στο πάτωμα και δυστυχώς, ένα κακάκι είχε μείνει μισό.

Η καθαρίστρια ήταν έτοιμη να κατηγορήσει το κατοικίδιο σκυλί, μέχρι που εντόπισε ότι μια θρασύτατη αλεπού ήταν ο ένοχος για όλο αυτό. Συγκεκριμένα βρήκε την υπεύθυνη να στέκεται απαθέστατη και κουλουριασμένη πάνω στον πάγκο, στο Canvey Island του Essex.

Χρειάστηκαν τρεις ώρες για να καθαριστεί η ακαταστασία, αφού ο φίλος της κόρης της, Mason, πήρε γενναία την αλεπού και τη μετέφερε έξω, το πρωί της Παρασκευής(25/11).

Η κ. Slade δήλωσε: «Την επόμενη φορά που θα ακούσω χτυπήματα τη νύχτα, ίσως σηκωθώ και ελέγξω! Νόμιζα ότι ήταν η κόρη μου και ο φίλος της που έμπαιναν μέσα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια αλεπού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις