Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Adele Colosseum: H τραγουδίστρια εξαφανίστηκε από τη σκηνή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Adele Colosseum: H τραγουδίστρια εξαφανίστηκε από τη σκηνή

Adele Colosseum: Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε στην τελευταία της εμφάνιση στο Λας Βέγκας

Η Αdele αποθεώνεται στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη σκηνή του «Colosseum» στο Λας Βέγκας. Μεταξύ των εκπλήξεων, η Αντέλ «λούστηκε» με αστραφτερά ροζ κομφετί και χάθηκε στη σκηνή. Η 34χρονη άφησε άναυδο το κοινό της, το οποίο την έψαχνε στην κενή σκηνή κατά τα τελευταία λεπτά της συναυλίας της. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα φρόντισε να κλείσει το σόου με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και να γεμίσει το κοινό της, με ερωτηματικά, για το τι τελικά συνέβη. Το βίντεο του μαγικού φινάλε, που ολοκληρώθηκε με το κομμάτι «Love is a Game», έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο και μάγεψε τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Καθώς τραγουδούσε τις τελευταίες νότες της ορχηστρικής της μπαλάντας, μια τεράστια ποσότητα αστραφτερών ροζ κομφετί, έπεσε σαν βροχή από το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το σημείο στο οποίο στεκόταν η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της από το πλάνο.

«Τι στο δι@@λο» αναφώνησε ο θαυμαστής που απαθανάτισε το πλάνο με βίντεο.

Η Αντέλ όπως αποκάλυψε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρεθεί και πάλι στην ίδια σκηνή. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πάντα μια απογοήτευση για μένα, πάντα καταλήγω να την περνάω μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο στο δρόμο πηγαίνοντας! Αλλά όχι φέτος! Θα καλέσω το 2023 στη σκηνή!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις