Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο Μάντσεστερ: Χάνει την αποζημίωση ο Πορτογάλος;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο Μάντσεστερ: Χάνει την αποζημίωση ο Πορτογάλος;

Ρονάλντο Μάντσεστερ: Σύμφωνα με τους Times

Σύμφωνα με τους Times, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνει αποζημίωση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η συνέντευξη που έδωσε ήταν μη εξουσιοδοτημένη, ενώ αρνήθηκε να παίξει στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Το απόγευμα της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου. Ένα από τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από την Τρίτη είναι τι θα συμβεί με την αποζημίωση στον CR7. Σύμφωνα με τους Times, οι κόκκινοι διάβολοι δεν καταβάλλουν χρήματα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γλιτώνει ένα ποσό περίπου στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν λόγοι που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλιτώνει την αποζημίωση, κάτι που μπορεί να υποστηρίξει και στο δικαστήριο. Αρχικά ο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει άδεια από το κλαμπ του και μίλησε με δυσφημιστικό τρόπο γι’ αυτό. Επίσης η Γιουνάιτεντ, η οποία θα προχωρήσει σε μηνύσεις, καταγγέλλει τον Πορτογάλο για παραβίαση του συμβολαίου του, καθώς ο Ρονάλντο αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ. Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως ο CR7 μπορεί να πάρει μεταγραφή και σε ομάδα της Premier League, καθώς δεν υπήρχε σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία, κάτι που έχει άμεση ισχύ. Το κλαμπ τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του κατά την διάρκεια των δύο περιόδων του στο Ολντ Τράφορντ, όπου πέτυχε 145 γκολ σε 346 συμμετοχές, και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια.

Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν στο γήπεδο».

Ο Κομπανί “κονιορτοποίησε” τον Ρονάλντο με μία ατάκα

Στον απόηχο της λύσης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητήσεις επί συζητήσεων έγιναν στα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Έτσι, και στο BBC, έπιασαν κουβέντα για τον CR7 κι ενώ στο χώρο βρισκόταν ο προπονητής της Μπέρνλι, Βινσέντ Κομπανί και ταυτόχρονα σχολιαστής του αγγλικού καναλιού.

Πάνω στην κουβέντα, λοιπόν, κάποιος ρώτησε τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Σίτι εάν θα έπαιρνε στην ομάδα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο τώρα που είναι ελεύθερος. Με διάθεση χιούμορ ο Κομπανί απάντησε: “Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να τρέχουν…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις