Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άτακτη μαϊμού “κόλλησε” με το πλούσιο στήθος της πρώην «Μις Περού»
ΚΟΣΜΟΣ

Άτακτη μαϊμού “κόλλησε” με το πλούσιο στήθος της πρώην «Μις Περού»

Η 28χρονη καλλονή Πάουλα Μανζανάλ προσπάθησε να κρατήσει στη θέση του το στράπλες μπλουζάκι της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο TikTok στο οποίο φαίνεται μια μαϊμού να προσπαθεί να κατεβάσει το μπλουζάκι της πρώην «Μις Περού», Πάουλα Μανζάλα, στο Μπαλί της Ινδονησίας. Η καλλονή επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα της και από τους πρώτους που την προσέγγισαν ήταν μια μαϊμού. Αρχικά η μαϊμού “στόχευσε” στο πλούσιο ντεκολτέ της Μανζάλα κάνοντας πολλές προσπάθειες για να κατεβάσει το μαύρο μπλουζάκι της 28χρονης. Όταν η πρώην Μις Περού προσπάθησε να τη σταματήσει, η μαϊμού δεν δίστασε να την χαστουκίσει στο πρόσωπο. Το 28χρονο μοντέλο από το Περού ανέβασε στο TikTok το βίντεο που τράβηξε ένας φίλος της, κατά της επίσκεψή τους στο ζωολογικό κήπο «Ubud Monkey Forest», όπως αναφέρει η Daily Mail.

@paulamanzz Yo solo queria que no me toque mis.. 🥲🙈 #indonesia #bali #monkey #peruana ♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa

H Mανζανάλ, η οποία το 2014 κέρδισε στο διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο «Μις Περού» απεικονίζεται να απολαμβάνει τα όσα της έκανε η γκρίζα μαϊμού μακάκος με την μακριά ουρά. Ακόμη, δε, κι όταν της έδωσε χαστούκι η μαϊμού, η καλλίπυγος Περουβιανή δεν έχασε την ψυχραιμία της. Σχολιάζοντας, μάλιστα, το περιστατικό, η ίδια έγραψε στο TikTok: «Απλώς δεν ήθελα να με αγγίξει».

Η Περουβιανή, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Βαρκελώνη, είναι μητέρα του τετράχρονου Βαλεντίνο. Μεγαλώνει μόνη της τον καρπό του έρωτά της με τον σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Ibiza Weekender, Τζόρταν Ντέιβις. Το ζευγάρι χώρισε προτού γεννηθεί ο Βαλεντίνο το 2018 με την Μανζανάλ να γράφει για τον πρώην της στο Instagram: «Ζήτησα από τον Θεό να μου στείλει έναν άνθρωπο που θα με αγαπάει για πάντα. Μου χάρισε έναν γιο». Στις 10 Σεπτεμβρίου η καλλονή είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Manzanal (@paulamanzz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Manzanal (@paulamanzz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Manzanal (@paulamanzz)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις