Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άσλεϊ Γκράχαμ Instagram: Το μοντέλο δείχνει την «πολύ διαφορετική» κοιλιά της μετά τα τρία μωρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άσλεϊ Γκράχαμ Instagram: Το μοντέλο δείχνει την «πολύ διαφορετική» κοιλιά της μετά τα τρία μωρά

Άσλεϊ Γκράχαμ Instagram: «Γεια σου νέα κοιλιά. Φαίνεσαι πολύ διαφορετική από ό,τι έχω συνηθίσει»

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου δείχνει «περήφανη» την «καινούργια κοιλιά» της μετά την γέννηση τριών αγοριών. «Γεια σου νέα κοιλιά. Φαίνεσαι πολύ διαφορετική από ό,τι έχω συνηθίσει», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα μιας φωτογραφίας σε Instagram Story, με το λευκό της μπλουζάκι τραβηγμένο προς τα πάνω για να φαίνεται η γυμνή κοιλιά της. «Αλλά σε εκτιμώ», πρόσθεσε. Η νέα φωτογραφία έρχεται σχεδόν 10 μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων της, Μαλάτσι και Ρομάν, που απέκτησε με τον σύζυγό της Τζάστιν Έρβιν. Η Άσλεϊ Γκράχαμ έχει έναν ακόμη γιο, τον 2 ετών Ίσαακ, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Το διάσημο μοντέλο δεν διστάζει να δείχνει μέσω Instagram με απόλυτη ειλικρίνεια -και υπερηφάνεια- λεπτομέρειες από τις διάφορες αλλαγές στο σώμα της μετά τον τοκετό,  από τότε που έγινε μαμά.

«Δημοσιεύω αυτό το βίντεο για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν “ανακάμψει” και μπορεί να μην το κάνουν ποτέ και για όποιον χρειάζεται να του υπενθυμίσουμε ότι το σώμα είναι όμορφο στην πιο ρεαλιστική του μορφή», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο τον Ιούλιο, στο οποίο χορεύει με εσώρουχα. «Αυτό είναι το δυνατό, πέντε μήνες-μετά τον τοκετό-ούσα-έγκυος-για-δύο-χρόνια σώμα μου. Όπως είναι. Με την ελπίδα να κανονικοποιήσουμε ΟΛΑ τα σώματα σε κάθε και οποιοδήποτε στάδιο ζωής», πρόσθεσε. Τον προηγούμενο μήνα, δήλωσε στο περιοδικό People ότι οι ραγάδες της, της θυμίζουν ότι είναι «σούπερ ήρωας».

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δείχνει την «πολύ διαφορετική» κοιλιά της μετά τα τρία μωρά
«Τα σώματά μας είναι φτιαγμένα για να το κάνουν αυτό. Είναι τόσο όμορφο να μπορείς να γεννάς»

«Τα σώματά μας είναι φτιαγμένα για να το κάνουν αυτό. Είναι τόσο όμορφο να μπορείς να γεννάς», είπε, σημειώνοντας ότι το body positivity «έρχεται και φεύγει κατά κύματα». Όταν κυοφορούσε τα αγόρια της, η τότε εγκυμονούσα σταρ επέλεξε να μην ζυγίζεται. «Με ωφέλησε πραγματικά, επειδή η υγεία μου δεν καθορίζεται από το βάρος μου», εξήγησε στο PopSugar σε συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2021. «Ξέρω ότι φροντίζω πολύ καλά τον εαυτό μου και τα αγόρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις