Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Superman Χένρι Καβίλ: Το μήνυμα του Ντουέιν Τζόνσον
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Superman Χένρι Καβίλ: Το μήνυμα του Ντουέιν Τζόνσον

Superman Χένρι Καβίλ: «Καλωσήρθες στο σπίτι σου» γράφει χαρακτηριστικά για την επιστροφή του Καβίλ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φαν της DC, αφού ο Χένρι Καβίλ ανακοίνωσε την επιστροφή του ως Superman. Ο 39χρονος μέσω Instagram υποσχέθηκε πως «αυτό ήταν μόλις μια μικρή γεύση από τα όσα έπονται», μιας και πλέον θα υποδύεται τον σούπερ ήρωα για όλες τις μελλοντικές ταινίες του DC Extended Universe. Η εισαγωγή του έγινε μέσα από την post-credits σκηνή του Black Adam που προβάλλεται ήδη στις αίθουσες. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιστροφή δόθηκε παρασκηνιακά μια σκληρή μάχη περίπου 5 ετών μεταξύ του Ντουέιν Τζόνσον, της εταιρίας παραγωγής του και των ιθύνοντων της DC.

Μέσα από το Twitter του, ο «Rock» έστειλε το δικό του μήνυμα στον Χένρι Καβίλ, όπου κάνει μία αναφορά στην μάχη που έδωσε για την επιστροφή του ως «Man of Steel».

«Παλεύαμε χρόνια για να σε φέρουμε πίσω. Πάντοτε έλεγαν όχι, αλλά για τους Danny και Hiram Garcia και μένα το “όχι” δεν ήταν επιλογή. Δεν γίνεται να χτίσουμε το DCEU χωρίς τον σπουδαιότερο σούπερ ήρωα του κόσμου. Και πάντοτε οι φαν θα έχουν προτεραιότητα. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Θα τα πούμε αργότερα. -Black Adam».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις