Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 12χρονη Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως 45χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

12χρονη Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως 45χρονος

12χρονη Κολωνός: Εξετάστηκε ενόρκως ο 45χρονος στη ΓΑΔΑ

Άλλος ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 45χρονο Έλληνα, ο οποίος ανέφερε ότι στις αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Θα κληθεί να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα η 12χρονη

Στο μεταξύ, τις επόμενες συλλήψεις για την φρικιαστική υπόθεση αναμένεται να σφραγίσει η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης η οποία βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια δεκάδων ανδρών. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Mega, η ανακρίτρια περιμένει από την ΕΛ.ΑΣ ολοκλήρωση της έρευνας και πλήρη συλλογή των διαθέσιμων στοιχείων, ώστε να φωνάξει για συμπληρωματική κατάθεση την 12χρονη, η οποία θα γίνει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα καλέσει την ανήλικη να αναγνωρίσει άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στους βιασμούς της και έτσι να πάρει το πράσινο φως για νέα εντάλματα σύλληψης. Όπως τονίζεται από τους αρμοδίους, σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ψυχική ηρεμία της 12χρονης γι’ αυτό και οι Αρχές περιμένουν ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης πριν την καλέσουν ξανά να καταθέσει.

Η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της μικρής, θα γίνει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, καθώς η ανήλικη βρίσκεται σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση. Η παιδοψυχολόγος θα επεξεργαστεί τόσο τις ερωτήσεις της ανακρίτριας όσο και αυτές των δικηγόρων των κατηγορουμένων, ώστε να η 12χρονη να έχει τη λιγότερη δυνατή ψυχολογική πίεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις