Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αντζελίνα Τζολί – γκράφιτι: Μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί – γκράφιτι: Μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Αντζελίνα Τζολί - γκράφιτι: Ο καλλιτέχνης Palombo θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η Αντζελίνα Τζολί έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε ένα έργο street art του καλλιτέχνη aleXsandro Palombo, ο οποίος ύμνησε τη γυναικεία δύναμη και με ένα πορτρέτο της Χολιγουντιανής ηθοποιού, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η Αντζελίνα Τζολί απεικονίζεται με σημάδια μαστεκτομής και η εικόνα της κοσμεί από το πρωί της Τετάρτης, μία από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνου, την Piazza San Babila, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της ιταλικής πόλης.

Το νέο street art του aleXsandro Palombo με τίτλο «Love Yourself», παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο καλλιτέχνης θέλησε με τη σειρά του να στείλει ένα δυνατό μήνυμα, να ευαισθητοποιήσει το κοινό, να υμνήσει τη δύναμη και το θάρρος όλων των γυναικών, αλλά και να απομυθοποιήσει τις ουλές της μαστεκτομής. Ο Palombo θεωρείται πρωτοπόρος της κοινωνικής τέχνης, μιας και επικεντρώνεται στην ποπ κουλτούρα, στην κοινωνία, στις ανισότητες, στην ένταξη, στη διαφορετικότητα, στην ηθική και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις