Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αν Χάθαγουεϊ Όσκαρ: Μιλάει για το μίσος που δέχθηκε μετά τη βράβευση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αν Χάθαγουεϊ Όσκαρ: Μιλάει για το μίσος που δέχθηκε μετά τη βράβευση

Αν Χάθαγουεϊ Όσκαρ: «Πριν από δέκα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τη γλώσσα του μίσους από μια νέα οπτική γωνία» αποκάλυψε η ηθοποιός

Η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε στην εκδήλωση του ELLE «Women in Hollywood» στο Λος Άντζελες, για το μίσος που υπέστη στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης πριν, αλλά ιδιαίτερα μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Les Misérables» το 2012. Η Χάθαγουεϊ κέρδισε πληθώρα βραβείων για την ερμηνεία της εκείνη τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων μιας Χρυσής Σφαίρας και ενός BAFTA, ωστόσο η επιτυχία της συνοδεύτηκε από σκληρή κριτική. «Πριν από δέκα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τη γλώσσα του μίσους από μια νέα οπτική γωνία. Δεν ήθελα να έχω σχέση με αυτό τον χώρο. Δεν θα ζούσα με φόβο, ούτε θα μιλούσα τη γλώσσα αυτή για κανένα λόγο. Σε οποιονδήποτε. Ακόμα και στον εαυτό μου» είπε αρχικά.

«Μπορείς να κρίνεις τη συμπεριφορά, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να την κρίνεις με μίσος, επειδή απλά υπάρχεις. Και αν το κάνεις, είναι επειδή απλά δεν είσαι, εκεί που είναι ο άλλος» πρόσθεσε η Χάθαγουεϊ.  Στη συνέχεια η Χολιγουντιανή ηθοποιός υπογράμμισε τη σημασία του να μάθει ο κόσμος από τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα επαναλάβει στο μέλλον: «Το μίσος είναι συμπεριφορά που όπως την μάθεις, μπορείς να την ξεμάθεις. Ελπίζω να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να ξαναμάθουν την αγάπη». «Να είστε χαρούμενοι για τις γυναίκες. Να είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις γυναίκες με υψηλές επιδόσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις