Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Maestro mega – επεισόδιο 1: Διθυραμβικές κριτικές για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Maestro mega – επεισόδιο 1: Διθυραμβικές κριτικές για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro mega - επεισόδιο 1: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα χθες

Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega «Maestro» προβλήθηκε χθες και καθήλωσε τους τηλεθεατές οι οποίοι, μέσω Twitter, αποθέωσαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 11 χρόνια πιο επίκαιρος από ποτέ. Κορονοϊός, οικογενειακή βία, εφαρμογές γνωριμιών και social media, στερεότυπα της κοινωνίας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία, τα οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συμπεριέλαβε στο σενάριο. Μάλιστα ο «Maestro» κατάφερε να γίνει trend στο Twitter και οι χρήστες αποθέωσαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη μουσική της σειράς, την σκηνοθεσία, αλλά και τη φωτογραφία. Επιπλέον, ο «Maestro» ήταν ο απόλυτος νικητής της τηλεθέασης και το κορυφαίο απ’ όλα τα προγράμματα της χθεσινής ημέρας. Με ποσοστό 34,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,4% στο σύνολο του κοινού επιβεβαίωσε τη μεγάλη προσμονή των τηλεθεατών για την επιστροφή του ταλαντούχου δημιουργού στην ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις