Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / J2US πρεμιέρα: Τα highlights του πρώτου live
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

J2US πρεμιέρα: Τα highlights του πρώτου live

J2US πρεμιέρα: Χορό, κέφι και πολλή μουσική είχε το πρώτο live show της ψυχαγωγικής εκπομπής

Το λαμπερό σόου του Alpha μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 19,9%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 26,9%. Στην πρεμιέρα το σόου έγινε viral στα social media από τα πρώτα λεπτά μετάδοσης διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για το υπερθέαμα μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα που ολοκληρώθηκε.

Το J2US στον Alpha έκανε φαντασμαγορική έναρξη το Σάββατο στις 20:00 με τον Νίκο Κοκλώνη να έρχεται από τον …ουρανό. Ο λαμπερός παρουσιαστής ερμήνευσε ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών του, προτού κατέβει από τους «αιθέρες», σε ένα εντυπωσιακό πλατό που ξεπερνά τα 1500 τ.μ. Το πάρτι ξεκίνησε με τον οικοδεσπότη να «τραπάρει» περιστοιχισμένος από τους κριτές του σόου, τη Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Σταμάτη Φασουλή. Και αμέσως με Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο J2US και μοιράστηκε με όλους το πόσο ενθουσιασμένη νιώθει για την εμπειρία αυτή.

Τραγούδι, χορός και guests-έκπληξη

15 ζευγάρια πραγματοποίησαν εκπληκτικά acts χαρίζοντας ερμηνείες που ξεσήκωσαν κοινό και τηλεθεατές και ανέβασαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ψηλά τον πήχη εξάπτοντας την φαντασία για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα lives. Ο Νίκος Κοκλώνης για το φινάλε του σόου επεφύλαξε μία μεγάλη ανατροπή για το δεύτερο live του J2US! Το ερχόμενο Σάββατο θα διαγωνιστούν όχι 15 αλλά 16 ζευγάρια χωρίς όμως να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος στο σόου. Το J2US είναι το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, όμως στόχος του δεν είναι μόνο να διασκεδάζει τους τηλεθεατές, αλλά και να στηρίζει έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Φέτος, μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν μέχρι το φινάλε του σόου, θα διατεθεί για να ενισχύσει το «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής, Η Μητέρα».

Βασίλης Καρράς & Άντζελα Δημητρίου

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε ο μοναδικός Βασίλης Καρράς που με τα τραγούδια του ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή, που όρθιοι τραγουδούσαν τις επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή. Και η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την Lady, τη γυναίκα μύθο στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, Άντζελα Δημητρίου που μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ερμήνευσαν το «Σε όποιον αρέσουμε» της Δήμητρας Γαλάνη. Ο Νίκος Κοκλώνης για το φινάλε του σόου επεφύλαξε μία μεγάλη ανατροπή για το δεύτερο live του J2US! Το ερχόμενο Σάββατο θα διαγωνιστούν όχι 15 αλλά 16 ζευγάρια χωρίς όμως να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος στο σόου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις