Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου για Τσαγκρίδη: Έχει προχωρήσει, αν θα του βγει σε καλό ή σε κακό είναι άλλο θέμα
LIFESTYLE

Καινούργιου για Τσαγκρίδη: Έχει προχωρήσει, αν θα του βγει σε καλό ή σε κακό είναι άλλο θέμα

Καινούργιου για Τσαγκρίδη: «Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει ξεκολλήσει από σένα»

Καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της μία σπάνια αναφορά σε εκείνον και το γεγονός ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του. Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο καλεσμένος της για σήμερα, ο οποίος της είπε να καλέσει τον πρώην σύντροφό της στην πρεμιέρα του J2US, με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» να αντιδρά. «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα; Πρέπει να έρθει ο Φίλιππος αύριο» είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά:

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό αυτό είναι άλλο θέμα». Τότε ο Νίκος Κοκλώνης αποκρίθηκε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει». «Σας παρακαλώ! Δεν υπάρχουν αυτά» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις