Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου: «Ήταν δυο, σκέφτηκα ότι θα με κάνουν τουλούμι, έκατσα την έφαγα»
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου: «Ήταν δυο, σκέφτηκα ότι θα με κάνουν τουλούμι, έκατσα την έφαγα»

Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου: Ο οδηγός τόνισε πως αποφάσισε να μην αντισταθεί γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

O οδηγός του λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη που δέχθηκε επίθεση από επιβάτη, μίλησε στην κάμερα του Alpha, για τα όσα έζησε. «Ήρθε και με χτύπησε κατευθείαν, εδώ στο μέτωπο. Το έχω το σημάδι», είπε αρχικά ο οδηγός. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο επιβάτης διαμαρτυρόταν επειδή το λεωφορείο ήταν γεμάτο και η πόρτα κλείνοντας, χτύπησε ελαφρά ένα παιδί. «Σκέφτηκα ότι αν σηκωθώ θα με κάνουν τουλούμι, δυο άτομα ήταν. Τώρα θα ήμουν νοσηλευόμενος. Έκατσα, την έφαγα και ευτυχώς για καλή μου τύχη έφυγαν. Κατέβασα τον κόσμο, κάλεσα ασθενοφόρο και περιπολικό. Άφησα το αυτοκίνητο, το πήραν την νύχτα και έφυγα για το εφημερεύον», τόνισε.

Τα περισσότερα περιστατικά βίας, όπως λένε οι οδηγοί, γίνονται στο νυχτερινό δρομολόγιο που ξεκινάει από τα ΚΤΕΛ και καταλήγει στο αεροδρόμιο. Δεν είναι όμως λίγα και τα περιστατικά βίας που γίνονται κατά την διάρκεια της ημέρας από επιβάτες που εκνευρίζονται λόγω συνωστισμού.

«Έχει τύχει περιστατικό με επιβάτη ο οποίος ήθελε να κατέβει εκτός στάσης. Ήρθε με έβριζε, με απειλούσε. Έχει τύχει να μας απειλήσουν με μαχαίρι, μέχρι και με σύριγγα. Έχει τύχει και συνάδελφο της γραμμής που τον τρύπησε με την σύριγγα», τονίζει άλλος οδηγός «Και μαχαίρι και μπουκάλι, απειλές σε άλλους συναδέλφους», συμπλήρωσε ο οδηγός που δέχθηκε την επίθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις