Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΚΑΙ καβγάς: Νέα ένταση on air – Σηκώθηκαν και έφυγαν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΚΑΙ καβγάς: Νέα ένταση on air – Σηκώθηκαν και έφυγαν

ΣΚΑΙ καβγάς: Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Βασίλη Ντούμα που δεν άφηνε τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ να πάνε σε break.

Άλλος ένας καβγάς έγινε στον αέρα στου ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βασίλη Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ότι «αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα Αστυνομία στον χώρο, θα αντιδρούσα κι εγώ». «Δηλαδή η παρουσία της Αστυνομίας έξω από το σπίτι σας σάς ενοχλεί;», τον ρώτησε αμέσως ο Βασίλης Ντούμας, με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να απαντά «έξω απο το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι» και τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να επιμένει «σας ενοχλεί έξω από τα διδακτήρια;».

“Αφού είχε ένα κατσαβίδι ο σεσημασμένος, οι 5 πυροβολισμοί δικαιολογούνται;”

«Κλείνουμε εδώ, δεν έχουμε άλλο χρόνο», προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην ένταση οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, οι οποίοι μάλιστα σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους για να αλλάξουν ενότητα. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε κυρίως τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να συνεχίσει να μιλάει σε υψηλούς τόνους, παρά την ενημέρωση από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ ότι «δεν έχετε μικρόφωνο, δεν ακούγεστε». Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν σε κάθε εκπομπή επικρατεί ένταση στο πλατό με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ των καλεσμένων. Χθες τσακώθηκαν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο Νίκος Σβέρκος και ο Στράτος Μαυροειδάκος με αφορμή και πάλι την Πολυτεχνειούπολη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις