Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την άδεια λειτουργίας της OPAP Arena
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την άδεια λειτουργίας της OPAP Arena

Είναι πλέον επίσημο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο... σπίτι της.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος για την άδεια λειτουργίας της OPAP Arena, αφού έπεσαν οι υπογραφές που απέμεναν για να τελειώσει και η συγκεκριμένη διαδικασία.

Η ΑΕΚ απέσπασε και τις τελευταίες υπογραφές που ήταν απαραίτητες για την χορήγηση της άδειας λειτουργίας της OPAP Arena κι έτσι όλα είναι έτοιμα τόσο για τα εγκαίνια όσο και για τον πρώτο αγώνα της στο νέο της σπίτι.

Σειρά τώρα θα πάρουν οι ιστορικές ανακοινώσεις της «Ένωσης» που θα αφορούν τόσο τα εγκαίνια για τα οποία θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες όσο και το ιστορικό πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Πλέον, στη διάρκεια της ημέρας η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις ανακοινώσεις για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων των εγκαινίων την Παρασκευή. Θυμίζουμε, πως για την εκδήλωση της Παρασκευής, η ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους.

Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ.

Παράλληλα, θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίων και για το πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό, καθώς πέρα από τα διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί, θα υπάρξουν και κάποιες χιλιάδες απλά εισιτήρια που θα τεθούν προς διάθεση στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις