Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία 52χρονου Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 52χρονου Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος

Δολοφονία 52χρονου Καβάλα: Ο 25χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα δύο παιδιών πυροβολώντας τον εν ψυχρώ στην καρδιά έξω από εργοστάσιο μαρμάρου

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία με θύμα 52χρονο στη Χρυσούπολη Καβάλας. Δράστης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι στο παρελθόν το θύμα τού έκανε bullying και τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του από το εργοστάσιο που δούλευαν και οι δύο. Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και, πριν προλάβει να βγει από αυτό, δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο Δ.Ν. ήταν νεκρός. Αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Μάλιστα, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονταν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που «πυροδότησαν» τη δολοφονική επίθεση.

xrysoypoli-thyma-arthro
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις