Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Ένα…ζωάκι στο γραφείο οδήγησε άνδρα σε… αμόκ – Βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Ένα…ζωάκι στο γραφείο οδήγησε άνδρα σε… αμόκ – Βίντεο

Η αντίδρασή του

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που καταγράφει την απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα, ο οποίος εργάζεται από το σπίτι του, όταν βλέπει μπροστά του έναν σκίουρο, ο οποίος μάλιστα του όρμηξε. Το βίντεο δείχνει τον άγνωστο άνδρα να είναι συγκεντρωμένος σε μια βιντεοκλήση στο γραφείο του σπιτιού του, προτού ξαφνικά πεταχτεί ξαφνιασμένος αντικρίζοντας το ζώο. Μάλιστα, μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του σκίουρου, ο άνδρας πιάνει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που έχει πίσω από την καρέκλα του γραφείου του. Το ζώο όμως τρομαγμένο κι αυτό, πηδάει ξαφνικά στο γραφείο του με απίστευτη ταχύτητα, με τις σκηνές που ακολουθούν να προσφέρουν άπλετο γέλιο.

Τρελό γέλιο από την αντίδραση του άνδρα μόλις βλέπει τον σκίουρο

Ο άνδρας αρχίζει να ουρλιάζει και στη συνέχεια σκαρφαλώνει στην καρέκλα του και μετά πάνω στο γραφείο του για να αποφύγει το τρομαγμένο ζώο, βγάζοντας τσιριχτές κραυγές. Στη συνέχεια, προσπαθεί να ειδοποιήσει τη σύζυγό του με ακόμη περισσότερες μανιασμένες κραυγές καθώς σφίγγει πιο δυνατά το ρόπαλό του. «Τζολί,!», «Τζολί» φωνάζει ο άνδρας στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων, το οποίο μοιάζει με σκηνή από το «Τομ και Τζέρι» – έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές. «Είναι εδώ!» φωνάζει στη συνέχεια, υποδηλώνοντας ότι το ζευγάρι είχε ήδη αντιληφθεί την παρουσία του σκίουρου στο σπίτι τους. Ο TikToker, που δημοσίευσε το βίντεο, σημείωσε σε ένα σχόλιο πως το ζώο είχε μπει στην κατοικία τους από την καμινάδα του σπιτιού.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει άλλα δύο βίντεο με τις «συναντήσεις» του άνδρα με σκίουρο, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν την συνήθεια να τον παρενοχλούν μέσα και έξω από το σπίτι. Στο ένα από αυτά, δείχνει έναν σκίουρο να μπαίνει στο γραφείο του σπιτιού, όταν ο άνδρας απουσιάζει. Αλλά μόλις αντιλαμβάνεται ότι είναι εκεί, κλείνει την πόρτα πιστεύοντας ότι έχει παγιδεύσει το ζώο. Στο άλλο βίντεο, ο άνδρας έρχεται αντιμέτωπος με τον σκίουρο έξω από το σπίτι του. Ο άνδρας προσπαθεί να πλησιάσει το ζώο, αλλά τρέχει μανιωδώς μόλις αυτό αρχίζει να κινείται. Και στα τρία βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν μέσα σε δύο ημέρες, ο άνδρας τσιρίζει, με τους χρήστες των social media να ξεκαρδίζονται στα γέλια και να τον κοροϊδεύουν.

@whoalaureik Just your average conference call #scaredme #squirrelsoftiktok #squirrelattack #squirrel #conferencecall #edwardmarcchocolatier #foryoupage #fyp #afv ♬ original sound – Lauren

Τον τρολάρουν οι χρήστες των social media

«Φανταστείτε να είστε στην άλλη άκρη της βιντεοκλήσης» σχολίασε κάποιος, παρατηρώντας ότι δεν πρόλαβε να τερματίσει την βιντεοκλήση όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του σκίουρου. Ένας άλλος σχολίασε την ταχύτητα που επέδειξε ο σκίουρος όταν πήδηξε πάνω στο γραφείο του άνδρα. «Ο τρόπος με τον οποίο ο σκίουρος πέταξε στο γραφείο» έγραψε, προσθέτοντας emojis γέλιου.

Ένας άλλος αστειεύτηκε: «Εξέφρασε τέλεια το πώς ακριβώς θα ενεργούσα στην ίδια κατάσταση», με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Πόσες φορές έχει διακόψει ο σκίουρος τις τηλεδιασκέψεις του για το ότι έχει πρόχειρο ένα ρόπαλο είναι η ερώτησή μου».

@whoalaureik Return of the squirrel #squirrelman #squirrelsoftiktok #scream #fyp #foryoupage #squirrellove #petsquirrel ♬ original sound – Lauren

@whoalaureik The squirrels love him #fyp #foryoupage #squirrelsoftiktok #squirrelattack #squirrelman #squirrelmaster #scared #scream ♬ original sound – Lauren

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις