Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έλενα Ράπτη σχέση: Ερωτευμένη ξανά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ράπτη σχέση: Ερωτευμένη ξανά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας;

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ερωτευμένη ξανά είναι η γοητευτική Έλενα Ράπτη. Μετά τον «αθόρυβο» χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κι αυτό επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε σημερινό δημοσίευμα της Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρεται πως το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και μήνες, πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοινές εμφανίσεις, μετά τις θεσμικές υποχρεώσεις και των δύο, στις χαλαρές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα επί μακεδονικού εδάφους. Η Έλενα Ράπτη είχε την ευκαιρία να περπατήσει με τον σύντροφό της στην πόλη όπου γεννήθηκε και πολιτεύεται επί χρόνια.

Η ανάρτηση της Ράπτη για την πρώτη δημόσια έξοδο που είχε κάνει μετά το χωρισμό της

Η Έλενα Ράπτη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και έγραψε: «Η φετινή 24η Ιουλίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δούμε την απόσταση που διανύσαμε από σημαντικά ορόσημα της ιστορίας μας, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και 40 από την ένταξή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, και να σχεδιάσουμε τους επόμενους μεγάλους στόχους της ισχυρής μας δημοκρατίας. Η Ελλάδα με κύρος και διεθνή αναγνώριση, γίνεται καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη, παραμένει δύναμη του πνεύματος και των γραμμάτων, πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας, ξεχωριστή στις καρδιές όλων. Σήμερα δίνει και κερδίζει διαφορετικές μάχες, γράφει μια νέα ξεχωριστή ιστορία. Και για τους πιο καλούς λόγους έχει μόνιμα πλέον στραμμένους πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου».

Ράπτη: Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Το υπουργείο Υγείας ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με το εκσυγχρονισμένο θεσμικό πλαίσιο, που αφορά στο θέμα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στο περίπτερο του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, βρίσκονται καθημερινά εθελοντές, οι οποίοι ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά με τις καινοτόμες αλλαγές και τα πολλαπλά οφέλη, που εισάγει ο νέος νόμος, ενώ ταυτόχρονα διανέμουν το σχετικό έντυπο υλικό. Η Έλενα Ράπτη Bουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ήταν η εισηγήτρια του νέου νόμου για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις