Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σρέντερ – Κορομηλά: Το επικό σχόλιο της παρουσιάστριας για τον Γερμανό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σρέντερ – Κορομηλά: Το επικό σχόλιο της παρουσιάστριας για τον Γερμανό

Σρέντερ - Κορομηλά: Ο Γερμανός αθλητής έγινε ένας από τους πιο μισητούς στην Ελλάδα

Ο Ντένις Σρέντερ εκνεύρισε αρκετούς Έλληνες με τη συμπεριφορά του την Τρίτη, στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ελλάδα για το Eurobasket 2022 και ανάμεσά τους φαίνεται ότι ήταν και η Ρούλα Κορομηλά.

Με τα social media στη χώρα μας να παίρνουν “φωτιά” το τελευταίο τριήμερο εναντίον του Γερμανού μπασκετμπολίστα Ντένις Σρέντερ, η Ρούλα Κορομηλά έκανε το δικό της σχόλιο, μετά και τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ισπανία. «Σρέντερ μου, να θυμάσαι πάντα πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Συγνώμη αλλά χάρηκα για την νίκη της Ισπανίας», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στο twitter.

Ήττα για την Γερμανία

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή 16/9, η Ισπανία ανέτρεψε τα προγνωστικά, αλλά και το προβάδισμα της Γερμανίας και με ένα εντυπωσιακό τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη με 96-91 και την πρόκριση στον τελικό του Eurobasket 2022. Έτσι η Γερμανία έμεινε στα ημιτελικά, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του τρόπαιου.

Η Ισπανία προκρίθηκε έτσι στον τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, έχοντας εξασφαλίσει το 7ο συνεχόμενο μετάλλιό της, με το νικητή να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις