Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αυτιάς για Παπαδάκη: «Θα ζήσετε υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές αν βρεθούμε απέναντι»
LIFESTYLE

Γιώργος Αυτιάς για Παπαδάκη: «Θα ζήσετε υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές αν βρεθούμε απέναντι»

«Είναι ένας μύθος ότι έχω κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Με βοήθησε και τον ευγνωμονώ»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Παπαδάκη. «Είναι μία από τις πιο δύσκολες σεζόν.  Αν δεν υπολογίσεις τον ανταγωνισμό, έχεις εξαφανιστεί. Αυτός που δεν βλέπει τα νούμερα είναι σαν να φοράει γυαλιά που δεν βλέπει. Πάντα ξεκινάω την εκπομπή το πρώτο σαββατοκύριακο μετά της Παναγίας και τελειώνω το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Τέλειωσαν τα παράθυρα στην εκπομπή μου.

Είχα κάνει κατάχρηση παραθύρων, μια μέρα μέτρησα οκτώ. Συμπαρουσιαστές της εκπομπής μου είναι όλοι οι φιλοξενούμενοι. 2 παρά τέταρτο το πρωί είμαι στον σταθμό, όταν έχω εκπομπή. Ότι μου πει ο ΣΚΑΙ κάνω γιατί έχω συμβόλαιο. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι ελεύθερο πουλί, λήγει το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς είπε στη συνέχεια,

«Με τη δήλωσή μου ότι δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση, οι βασιλιάδες θίχτηκαν. Είναι ένας μύθος ότι έχω κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Με βοήθησε και τον ευγνωμονώ. Φυσικά και μιλάμε. Θα ζήσετε υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές αν βρεθούμε απέναντι με τον Γιώργο Παπαδάκη».

Τσιμτσιλή: Τον Γιώργο Αυτιά τον είχα δάσκαλο – Είχε και τότε αυτή τη γλύκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις