Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπερλουσκόνι TikTok: Ο πιο διάσημος πολιτικός της Ιταλίας δεν το βάζει κάτω…!
ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι TikTok: Ο πιο διάσημος πολιτικός της Ιταλίας δεν το βάζει κάτω…!

Μπερλουσκόνι TikTok: Οι περισσότεροι είστε κάτω από 30 και σας φθονώ

Πάνω που μπορεί να νομίζατε ότι ο πιο διάσημος πολιτικός της Ιταλίας δεν θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εντάχθηκε στο TikTok. Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός έκανε το ντεμπούτο του στη διάσημη πλατφόρμα χθες και έχει βάλει στο στόχαστρό του το βασικό κοινό του – τους νέους. Αν και ο Μπερλουσκόνι έχει πολλά μέσα ενημέρωσης μέσω των οποίων μπορεί να διαδώσει το μήνυμά του, καθώς είναι ιδιοκτήτης της Mediaset (που φιλοξενεί πολλούς από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ιταλίας) και της μεγάλης εκδοτικής εταιρείας Mondadori. Αλλά η συμμετοχή του στο TikTok του δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με ένα άλλο, νεότερο κοινό.

Μπερλουσκόνι: Οι περισσότεροι είστε κάτω από 30 και σας φθονώ

Στο πρώτο του βίντεο – έχει ανεβάσει συνολικά τέσσερα από χθες – στο TikTok, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξεκινά λέγοντας: «Γεια σας παιδιά, εδώ είμαι» και εξηγεί ότι «σε αυτή την πλατφόρμα, υπάρχουν πάνω από 5 εκατομμύρια από εσάς, παιδιά, και το 60% από εσάς είναι κάτω των 30 ετών».

Μπερλουσκόνι: Υποφέρω από ζήλια, αλλά σας συγχαίρω

«Υποφέρω λίγο από ζήλια, αλλά σας συγχαίρω όλους το ίδιο (που είστε νέοι)» λέει στην αρχή του βίντεό του. Να σημειωθεί πως ο Μπερλουσκόνι χρειάζεται την υποστήριξη αυτών των νέων καθώς οι Ιταλοί ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Σεπτεμβρίου για τις εκλογές στις οποίες η ιταλική συντηρητική παράταξη διατηρεί μεγάλο προβάδισμα. Στο βίντεό του, ο Μπερλουσκόνι λέει ότι θέλει να μιλήσει για θέματα που είναι «πιο κοντά στις καρδιές του κόμματός του Forza Italia και εμού και που σας αφορούν». Λέει επίσης πως θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να πει σε αυτή τη γενιά πώς μπορεί να βοηθήσει να γίνει η Ιταλία «μια χώρα που σας δίνει νέες ευκαιρίες αλλά και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας».

@silvio.berlusconi Ciao ragazzi, eccomi qua. Vi do il benvenuto sul mio canale ufficiale #Tiktok per parlare dei temi che più stanno a cuore a Forza Italia e al sottoscritto e che vi riguardano da vicino: parleremo e discuteremo del vostro #futuro Vi racconterò di come vogliamo rendere l’#Italia un Paese che possa darvi nuove opportunità e la possibilità di realizzare i vostri sogni. Ci rivediamo presto su TikTok ! #silvioberlusconi #berlusconi #elezioni #forzaitalia🇮🇹💪❤️ #politica #giovani ♬ suono originale – Silvio Berlusconi

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις