Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Viral: Η.. απίστευτη απορία του Σακίλ Ο’ Νιλ για τη Γη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Viral: Η.. απίστευτη απορία του Σακίλ Ο’ Νιλ για τη Γη

Ο διάσημος βετεράνος αστέρας του ΝΒΑ μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω διαδικτυακής εκπομπής

Δηλώσεις σχετικά με το… σχήμα της Γης πραγματοποίησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, με τις οποίες προκάλεσε ξανά αίσθηση. Ο διάσημος βετεράνος αστέρας του ΝΒΑ μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω διαδικτυακής εκπομπής, και κάποιους προβληματισμούς του όσον αφορά τον πλανήτη μας. Τα λόγια του Σακίλ Ο’ Νιλ προκάλεσαν σύγχυση τόσο στους συνομιλητές του όσο και στον κόσμο που παρακολούθησε τα όσα υποστήριξε. Ο διαχυτικός παρουσιαστής (πλέον) ρωτήθηκε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του για το εάν η Γη είναι επίπεδη και έδειξε να τις υποστηρίζει ξανά.

«Είναι μια θεωρία, μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Πέταξα 20 ώρες με το αεροπλάνο σήμερα και το αεροπλάνο πήγαινε ίσια, δεν αναποδογύρισα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης», υποστήριξε ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ και δις MVP.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Λένε πως η Γη γυρίζει. Μένω εδώ και 30 χρόνια σε σπίτι κοντά σε λίμνη και ποτέ δεν είδα τα νερά να περιστρέφονται δεξιά ή αριστερά. Αν γυρίζει τόσο γρήγορα (η Γη), γιατί δεν ζαλιζόμαστε; Μου αρέσει να ακούω θεωρίες, το θέμα δεν είναι να αποδεικνύονται, αν είναι σωστές ή λάθος. Είναι, απλώς, θεωρίες».

Viral: Γερμανός παίζει φλάουτο στην κορυφή του Ολύμπου ενώ ρίχνει χαλάζι
Viral ιπποποταμάκι το σκάει από τη μαμά του για να δει τις «γειτόνισσες» καμηλοπαρδάλεις
Αμερικανός έκανε καλαμάκι το λουκάνικο του hot dog και ήπιε… μπίρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις