Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σιλβέστερ Σταλόνε διαζύγιο: Αυλαία στον γάμο του διάσημου ηθοποιού
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σιλβέστερ Σταλόνε διαζύγιο: Αυλαία στον γάμο του διάσημου ηθοποιού

Σιλβέστερ Σταλόνε διαζύγιο: Έσβησε το τατουάζ της ο ηθοποιός

Αυλαία ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια φαίνεται ότι θα πέσει στον γάμο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Τζένιφερ Φλάβιν, καθώς η γυναίκα του διάσημου ηθοποιού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει με δημοσίευμά της η «Daily Mail» στη διαδικτυακή της έκδοση, η οποία δίνει την Τετάρτη (24/8) συνέχεια στο θέμα που είχε ανοίξει προ δύο ημερών όσον αφορά τον γάμο του Σταλόνε με τη Φλάβιν. Το βρετανικό Μέσο είχε δημοσιεύσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου φωτογραφίες του 76χρονου Χολιγουντιανού αστέρα, στις οποίες διακρίνεται πως στο δεξί του μπράτσο δεν βρίσκεται πλέον το τατουάζ με την όμορφη Τζένιφερ, αλλά αυτό καλύφθηκε από τη μορφή του σκύλου Butkus, από τις επιτυχημένες ταινίες του «Rocky».

Μάλιστα, η Φλάβιν, κατά 22 χρόνια νεότερη του Σταλόνε, είχε προ ημερών προχωρήσει σε μια αινιγματική δημοσίευση φωτογραφίας της στο Instagram, στην οποία είναι αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους, αλλά από αυτήν έλειπε… ο Σιλβέστερ. «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα. Μάλιστα, η Τζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.

Iσχυρίζεται ότι ο Σταλόνε έχει κρύψει τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία

Η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την προηγούμενη Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε έχει κρύψει τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία, αναφέρει η «Daily Mail», που επικαλείται το Closer Weekly. Σύμφωνα με τα έγγραφα της αίτησης διαζυγίου που φέρεται να έλαβε η διαδικτυακή έκδοση της «Daily Mail», ο ηθοποιός «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων, γεγονός που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

Πάντως, εκπρόσωπος του Σταλόνε επέμενε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού και πρόκειται για παρεξήγηση, συμπληρώνοντας πως ο πελάτης του επιχείρησε να ανανεώσει το τατουάζ της συζύγου του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. «Ο κύριος Σταλόνε σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και αδιόρθωτα. Έπρεπε να καλύψει την εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το “Rocky”», είπε ο εκπρόσωπος. Τέλος, σημείωσε ότι «ο κύριος Σταλόνε αγαπά την οικογένειά του» και πως «αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα reality, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις