Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πηδάει από νεροτσουλήθρα – Γαλλία: Βίντεο που “κόβει” την ανάσα
ΚΟΣΜΟΣ

Πηδάει από νεροτσουλήθρα – Γαλλία: Βίντεο που “κόβει” την ανάσα

Πηδάει από νεροτσουλήθρα - Γαλλία: Ο άνδρας είναι γνωστός για τα ριψοκίνδυνα άλματά του

Αυτή είναι η στιγμή που ένας άνδρας γνωστός μόνο με το όνομα «Η μασκότ» πέφτει από την στέγη σε μια νεροτσουλήθρα με μια δραματική βουτιά με την κοιλιά στην πισίνα. Ο τολμηρός αυτός άνδρας, ανεπηρέαστος από το βάρος του σώματός του, φαίνεται να απολαμβάνει το άλμα στην νεροτσουλήθρα σε ένα υδάτινο πάρκο στη Γαλλία.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Instagram, ο άνδρας, υπό τις ζητωκραυγές του πλήθους πηδά από την σκεπή της εγκατάστασης στην νεροτσουλήθρα. Στη συνέχεια, εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο προτού εκτοξευτεί περίπου 9 μέτρα στον αέρα και χτυπώντας μανιωδώς τα χέρια και τα πόδια του, προσγειώνεται τελικά μέσα στην πισίνα. Το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο L’Independent αναφέρει ότι πρόκειται για διαγωνισμό άλματος που διεξάγεται στο υδάτινο πάρκο Frenzy στο το Torreiles, κοντά στο Perpignan, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Το υδάτινο πάρκο ανακαινίστηκε πρόσφατα με κόστος 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ακριβό τίμημα που “πλήρωσε” μετά τη βουτιά

Ωστόσο, η προσπάθειά του είχε και το ανάλογο κόστος, αφού σε μια νέα δημοσίευση έδειξε τα σημάδια στο σώμα του από την πτώση. Η αριστερή μεριά του είναι σχεδόν ολόκληρη μελανιασμένη, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Παρόλα αυτά, καθησύχασε τους θαυμαστές του λέγοντας ότι είναι απλώς μερικές μελανιές και τίποτα παραπάνω.

Δεν φοβάται τίποτα- Λάτρης των ριψοκίνδυνων αλμάτων

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παράτολμος άνδρας τολμά να κάνει ένα ριψοκίνδυνο άλμα. Άλλα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, τον δείχνουν να πηδά από μια γέφυρα ύψους 11 μέτρων στο νερό από κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις